Podali jsme slabý výkon, mrzelo trenéra | SK Slavia Praha
Více

Podali jsme slabý výkon, mrzelo trenéra

BRNO - Miroslav Beránek přišel v zápase se Zbrojovkou nejen o tři body, ale také o klíčového hráče sešívaných. Zraněný Škoda střídal už po necelé půlhodině. „Nechci se na to vymlouvat, náš výkon byl slabý v ofenzivě i defenzivě,“ uznal po utkání.
Trenéru Miroslavu Beránkovi se utkání nehodnotilo lehce. „V první půli byla hra plná osobních soubojů, z naší strany docházelo ke spoustě nepřesností. Šanci jsme ale neviděli ani na jedné straně. O poločase jsme si něco řekli, po prvním obdrženém gólu jsme se ovšem zhroutili. Nevyhrávali souboje, ztráceli jsme lehké přihrávky. Domácí to naopak nakoplo,“ poukázal na důležitý zlom v zápase.

V průběhu zápasu se pokoušel nepříznivý stav pro sešívané zvrátit. „ Chtěli jsme s hrou něco udělat střídáním, to se nám ale nepodařilo. Výsledek 3:0 hovoří sám za sebe, domácí vyhráli zasloužené, gratuluji,“ uznal výkon soupeře trenér.
 
Slavia musela navíc nuceně střídat už po necelé půlhodině hry. „Milan Škoda dostal ránu po odehrání míče a má krevní výron v patě. Jak to bude dál, se uvidí zítra po vyšetření,“ dodal ke stavu svého útočníka Beránek.

Na jeho absenci se ale vymlouvat nechtěl. „Je to náš klíčový hráč a vliv to určitě mělo, nicméně se na to určitě nechci vymlouvat. Dnešní výkon byl slabý jak v defenzivě tak ofenzivě. Jedinou šanci měl Piták a to je zkrátka málo,“ říká na závěr svého hodnocení kouč sešívaných.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články