Sešívaní oficiálně otevřou stadion v Nitře | SK Slavia Praha
Více

Sešívaní oficiálně otevřou stadion v Nitře

Slovenský tým FC Nitra si v reprezentační přestávce pozval Slavii k oficiálnímu otevření nově zrekonstruovaného Stadionu pod Zoborom.

Vzhledem k reprezentačním srazům národních týmů nebude moci trenér Jindřich Trpišovský počítat s řadou hráčů. V nominaci k utkání jsou tak hráči z kádru juniorky, dorostu nebo hráči hostující ve Viktorii Žižkov.

Nominace na zápas v Nitře:

Brankáři: Přemysl Kovář, Martin Vantruba

Obránci: Michal Frydrych, Lukáš Pokorný, Ondřej Kúdela, Jaroslav Zelený, Ondřej Žežulka, Vojtěch Mareš

Záložníci: Miroslav Stoch, Alexandru Baluta, Ibrahim Traoré, Marcel Čermák, Adam Petrák, Lukáš Červ

Útočníci: Milan Škoda, Petar Musa, Jan Vejvar

Obránci Vojtěch Mareš a Ondřej Žežulka hostují ve Viktorii Žižkov, první jmenovaný hostuje ve Viktorii už druhou sezonou, minulý týden zajistil svým gólem postup Viktorie Žižkov do další fáze MOL Cupu, Ondřej Žežulka v loňské sezoně hostoval v Olympii Praha.

Také záložník Marcel Čermák působí druhým rokem na hostování ve Viktorii Žižkov. Adam Petrák v loňské sezoně hrál za tým U19, v aktuální sezoně nastupuje za juniorku. Sedmnáctiletý Lukáš Červ byl v minulém ročníku členem kádru úspěšného týmu U17, který se stal mistrem Česka, v současném soutěžním ročníku vstřelil ve třech utkáních dorostenecké ligy čtyři góly.

Útočník Petar Musa je pro fanoušky sešívaných již známým hráčem. S A-týmem Slavie absolvoval letní přípravu a nyní hostuje ve Viktorii Žižkov. Také Jan Vejvar dříve absolvoval přípravu s A-týmem, nyní nastupuje za juniorku Slavie.

Utkání v Nitře má výkop v 19:00. Zápas bude možné sledovat ŽIVĚ na YouTube kanálu FC Nitra.

Pokud vyrážíte podpořit sešívané do Nitry, přečtěte si důležité informace.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články