Slavii čeká cesta do Příbrami: Info pro fanoušky | SK Slavia Praha
Více

Slavii čeká cesta do Příbrami: Info pro fanoušky

PRAHA/EDEN – Slavii čeká v sobotu další důležité utkání, tentokrát na půdě Příbrami. Ve středočeském městě nedaleko od Prahy očekávají slávisté podporu svých fanoušků. Pokud se i vy chystáte na venkovní zápas, zde jsou všechny užitečné informace.
Výkony sešívaných se s každým kolem lepší, po cenné remíze v Plzni a vítězství nad Bohemians 1905 si slávisté chtějí odvézt tři body i z Příbrami. V tom jim můžete pomoct i vy, fanoušci sešívaných, když svůj tým podpoříte přímo na stadionu U Litavky. Ukažte, že jsme vždycky spolu!

Sektor hostů se na příbramském stadionu U Litavky nachází na tribuně „2003“ a jeho vyčleněná kapacita je 500 míst. Vstup do sektoru je možný pouze vchodem za zmíněnou tribunou (nejblíže k příjezdové komunikaci směrem od centra města).

Vstupenky do sektoru hostů se budou prodávat přímo na stadionu U Litavky a to hodinu a půl před zápasem (tj. od 15:30 hodin). Cena vstupenky je 100 Kč, výkop samotného utkání je v 17:00.


Pořadatel utkání upozorňuje návštěvníky, že u vstupu na stadion budou probíhat bezpečnostní prohlídky a namátkové dechové zkoušky na alkohol. Fanoušci, kteří jakýmkoli způsobem poruší Návštěvní řád, umístěný u vstupu do sektoru, mohou být vyvedeni ze stadionu, popř. nemusí být do sektoru vpuštěni. 

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články