Slávisté mají jistotu play-off Ligy mistrů | SK Slavia Praha
Více

Slávisté mají jistotu play-off Ligy mistrů

Slavia svoji cestu do Evropy zahájí v play-off Ligy mistrů. O tom, jestli bude nasazená, nebo ne, se teprve rozhodne.

Po odehrání semifinále Ligy mistrů mají sešívaní jistotu toho, že pouť do její základní skupiny v ročníku 2020/21 zahájí stejně jako minulý rok proti Kluži až v play-off. Díky tomu se zároveň nemusí bát, že by na podzim nehráli základní skupinu evropských pohárů. V případě neúspěchu v Lize mistrů mají jistotu účasti v Evropské lize zajištěnou.

O tom, zdali budou sešívaní do play-off nasazení, nebo ne, rozhodnou utkání druhého předkola. Pakliže jeden z dvojice Celtic Glasgow, Dinamo Záhřeb nepostoupí přes Ferencváros, resp. CFR Kluž, budou sešívaní nasazení. Pokud oba celky postoupí do třetího předkola, sešívaní budou v play-off nenasazení.

První utkání play-off Ligy mistrů se odehraje 22., nebo 23. září, odveta pak 29., nebo 30. září. Soupeře pro tyto zápasy, se kterým se o základní skupinu Ligy mistrů utkáme, nám los přidělí 1. září.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články