V sobotu od 11:00 na Xaverově derby žen! | SK Slavia Praha
Více

V sobotu od 11:00 na Xaverově derby žen!

V sobotu 28. 4. od 11:00 se na Xaverově v pražských Horních Počernicích odehraje již třetí derby sezóny mezi Spartou a Slavií.
Slávistky čeká klíčový zápas v boji o pátý mistrovský titul v řadě - derby se Spartou! Oba týmy dělí aktuálně pět bodů a do konce soutěže zbývá už jen pět kol. Slávistky změří sily se svými rivalkami v této sezoně už potřetí, v nadstavbové části ale poprvé. První napínavý duel vyhrály slávistky 3:2, odvetné utkání skončilo remízou 2:2.

„Na derby se moc těším. Zápasy se Spartou mají vždy svůj specifický náboj. Vím, že nás nečeká nic lehkého. Přesto ale věřím, že na hřišti odvedeme maximum a po zápase budeme zase o krok bliž k dalšímu titulu,“ komentuje před zápasem obránkyně Diana Bartovičová.

Přijďte podpořit naše fotbalistky na Xaverov!



Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články