V sobotu od 19:30 proti Bohemians. Nezapomeňte na střelnici! | SK Slavia Praha
Více

V sobotu od 19:30 proti Bohemians. Nezapomeňte na střelnici!

V nedělním domácím zápase proti Bohemians nebude chybět Fortuna fotbalová střelnice! Atrakci si s předstihem vyzkoušeli i hráči Slavie, kteří díky čtrnácti vstřeleným brankám vytvořili nový rekord. Soutěžit můžete i vy!

Fortuna fotbalová střelnice se před Edenem objevila několikrát už v minulé sezoně a pokaždé přilákala spoustu fanoušků. V sobotu se na našem stadionu objeví znovu. Zavítá totiž na pražské derby s Bohemians. A bude to určitě stát za to.

S předstihem si atrakci vyzkoušeli i sami hráči a vedlo se jim víc než skvěle. Tým ve složení Tomáš Souček, Vladimír Coufal, Petr Ševčík, Nicolae Stanciu a Přemysl Kovář se k výzvě postavil s vervou a na konečném výsledku se to bylo znát. Dorazil i natěšený Alex Král, ovšem ostatní slávisty zkusil zmást dresem se jmenovkou Davida Luize.

Sešívané nečekalo nic jednoduchého. V časovém intervalu jedné minuty museli do připravené klece nasázet co nejvíc branek. Tři tyče navíc střežil brankář Honza Bartulík a pálit se smělo pouze z voleje a po nadhozu o trampolínu, jak to určují pravidla střelnice.

K trampolíně se postavil Přemysl Kovář a začal nadhazovat. Slávisté okamžitě pálili ostrými. Po půlminutě měli hráči na kontě krásných šest branek. Tím to však rozhodně neskončilo, ve zbytku času totiž přidali dalších osm tref. A to několik ran skončilo mimo nebo ztroskotalo na dobrém zákroku brankáře. Na konci si mohli Nico Stanciu a spol. ve vítězném kolečku pořádně zařvat, protože se 14 góly stanovili nový rekord soutěže. Vedli si jako králové, stejně jako na ligových hřištích v loňské sezoně.

„Myslím, že jsme si vedli docela dobře,“ řekl skromně Tomáš Souček. A zároveň pozval fanoušky na duel s Bohemkou.

Pokud si střelnici chcete taky vyzkoušet, určitě neváhejte. Bude připravena dvě hodiny před zápasem a v očekávání dalších skvělých výkonů. Stačí si vytvořit tým o dvou až deseti hráčích a dorazit si zastřílet. Už v sobotu od 17:30 před zápasem s Bohemians Praha 1905. Jestliže budete patřit mezi šťastlivce, kterým se povede mezi fanoušky vyhrát, dostanete možnost potěšit i další příznivce na tribunách.

O poločasové pauze totiž můžete střílet, tentokrát přímo na hrací ploše. Pokud překonáte slávistických 14 střel, může se dvě stě dalších příznivců z tribun těšit na dárek v podobě voucherů v hodnotě 500 Kč do našeho fanshopu. Navíc nejlepší střelec vítězného týmu získá na víkend auto od Emil Frey. No není to super? Tak přijďte fandit na stadion a udělat si hezký fotbalový podvečer!

Aktuálně

Fotbalista roku: Triumf Trpišovského a dvě stříbra

18. 3. 2024
Anketa Fotbalista roku v pondělí večer poznala své vítěze. Trenérem roku je Jindřich Trpišovský, ocenění byli i další slávisti. Všem moc gratulujeme!

Slavia hledá finančního manažera

18. 3. 2024
SK Slavia Praha hledá novou posilu do svého finančního týmu, a to na pozici: Manažer finančního plánování a analýzy. Své životopisy mohou zájemci zasílat do 31. března 2024.

Michaela Khýrová a Karel Piták po remízovém derby žen

17. 3. 2024
Fotbalistky Slavie remizovaly v prvním jarním derby na domácí půdě se Spartou 3:3 a na čele ligové tabulky drží před odvěkým rivalem pětibodový náskok. Jak hodnotí zápas střelkyně hattricku Michaela Khýrová a trenér žen Karel Piták?

Další články