Výsledky mládeže: žáci proti Bayernu Mnichov | SK Slavia Praha
Více

Výsledky mládeže: žáci proti Bayernu Mnichov

Sešívaní dorostenci zvítězili nad Viktorií Plzeň na penalty. Žáci U14 se utkali s Bayernem Mnichov.

Dorosty U19 a U17 sehráli svá mistrovská utkání s Viktorií Plzeň. Obě kategorie si připisují plný počet bodů, když U17 nasázela 10 gólů do plzeňské sítě. O vítězi U19 rozhodli až pokutové kopy, při kterých byli slávisté úspěšnější. 

Čtvrtek 24. října

SK Slavia Praha U7 – Tempo Praha U8 30:37

(4x15 min, 4+1)

Hodnocení trenéra Daniela Krafta:
Velmi kvalitní soupeř s rychlými a silnými hráči. Kluci se rvali srdnatě a drželi krok. V určitých pasážích jsme jasně dominovali. Někteří naši kluci výborní individuálně, čímž převyšovali soupeře. Naopak zaostávali v proměňování šancí. V závěrečné čtvrtině se pravděpodobně i vlivem únavy snížila koncentrace a výrazně se zhoršila poziční hra. Celkově to ale byl povedený a užitečný.

SK Slavia Praha U8 – Tempo Praha U9 20:25

(4x15 min, 4+1)

Hodnocení trenéra Filipa Jeřábka:

V průběhu celého zápasu jsme byli o něco horším týmem. Naší hře chybělo větší zaujetí a lehkost.

Pátek 25. října

Vyšehrad U19 – SK Slavia Praha U18 1:2

Sestava: Fulop, Fatrdle, Hrubeš, Novák, Garagič, Kopáček (46. Beneš), Nováček, Šubert (46.Novák), Kokeš (46. Korbler), Hrubý, Jurásek (46. Kričfaluši)

Branky: Hrubý, Kričfaluši

Vyšehrad U17 – SK Slavia Praha U16 2:1

Sestava: Dvořák, Beránek, Beran T. (63. Veselý), Sládek, Trédl, Zapletal (46. Sirůček), Beran Š., Vojta (26. Korbler), Kričfaluši (46. Labík), Jelínek, Kašpírek

Branky: Kašpírek

Sobota 26. října

SK Slavia Praha U19 – FC Viktoria Plzeň U19 1:1 (PK 3:0)

Sestava: Surovčík, Matys, Hájek, Hroník (79. Šubert), Toula, Gajdošík (65. Jurásek), Štětka, Kneifel (80. Kopáček), Křišťan, Eichler, Langhamer

Branky: Gajdošík

Hodnocení trenéra Pavla Trávníka:

V prvním poločase jsme byli lepším týmem a po hezké akci jsme vstřelili branku. Druhou branku se nám i přes šance nepodařilo vstřelit. Ve druhém poločase se utkání vyrovnalo a Plzeň po naší chybě v defenzivě vyrovnala. Pak šel soupeř do deseti, ale naše převaha o jednoho hráče nebyla využita. Plzeň po brejku nastřelila břevno a my jsme si vypracovali v závěru velkou šanci Juráskem, který z malého vápna přestřelil. O 2 bodech rozhodli pokutové kopy, když soupeř neproměnil ani jeden.

SK Slavia Praha U17 – FC Viktoria Plzeň U17 10:3

Sestava: Vágner, Samek, Obadal, Alijagič, Šimoník (62. Konig), Brejcha (72. Novák), Višinský, Šimeček (72. Kokeš), Behenský, Vorel, Ambros (62. Horský)

Branky: Samek, Obadal, Alijagič 2x, Brejcha, Višinský, Šimeček, Novák, Vorel 2x

Hodnocení trenéra Karla Pitáka:

Do utkání jsme výborně vstoupili a už v sedmé minutě jsme vedli 3:0. I nadále jsme pokračovali ve výborném výkonu a přidávali jsme góly po krásných akcích. Dvě minuty před koncem se nám podařilo vstřelit desátý gól. Po nejlepším výkonu v sezóně jsme si připsali jednoznačné vítězství.

Bayern Mnichov U14 – SK Slavia Praha U14 5:2

Sestava: Hataš (36. Jovanovski), Holub, Zima, Konečný, Podroužek, Zamazal, Dufek, Wesolowski (36. Regál), Schwan (36. Teterya), Pikolon (45. Křístek), Boguaj (45.Jinoch)

Branky: Wesolowski, Pikolon

Hodnocení trenéra Marka Jarolíma:

Utkaní se skvělým týmem, který nám ukázal, že i v tomto věku dokážou být hráči velmi herně vyspělí a úspěšně řešit situace vyplývající ze hry. Začali jsme velmi dobře, ale bohužel za stavu 0-0 jsme nedali penaltu. Po poločase 1-1 soupeř udeřil a třemi góly zápas rozhodl. Pozitivní bylo, že jsme si dokázali vytvářet šance, ale bohužel oproti soupeři jsme je nedokázali proměňovat. Pro naše kluky to byl velmi přínosný test.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články