B-tým: Sedmigólová výhra nad Robstavem | SK Slavia Praha
Více

B-tým: Sedmigólová výhra nad Robstavem

7:0
(4:0)
20. kolo, 31. 3. 2024, Xaverov
20. kolo, 31. 3. 2024, Xaverov
SK Slavia Praha B - FK Robstav
Ve 20. kole ČFL sk. A se B-tým na Xaverově utkal s Robstavem. Slávistická rezerva zápas zvládla na výbornou a zvítězila vysoko 7:0. Po dlouhém zranění navíc poprvé nastoupil do hry David Pech, který navíc hned po pár minutách na hřišti vstřelil gól.

Béčko začalo utkání proti Robstavu na výbornou! Už ve třetí minutě prolétl centr od rohového praporku až na zadní tyč, kde osamocený Pavel Behenský hlavou doklepl míč do sítě!

Ve 20. minutě to už bylo 2:0! Jan Trédl vyslal na pravé straně vpřed Dominika Pecha, který ostrým přízemním centrem našel přesně Milana Škodu, útočník sešívaných usměrnil míč mimo dosah brankáře hostů.Do další akce se hnal Adam Pudil, který postupoval z úhlu sám na brankáře, ještě posunul míč na Boluwatifeho Ogungbayi, kterému ale nevyšel první dotek s míčem a následně se už do zakončení nedostal.

Ve 33. minutě šli hosté do deseti. Hráč hostí Martin Petr zastavil nedovoleně brejk sešívaných, hlavní rozhodčí ale ponechal výhodu. Petr následně dalším ostrým zákrokem zastavil akci Slavie, za každý ze svých zákroků viděl žlutou kartu a byl tak vyloučen. 3:0 to bylo ve 37. minutě, kdy se míč postupně z pravé strany po ose Adam Pudil – Boluwatife Ogunbayi dostal až k Matěji Zachovali, který přesnou ranou k zadní tyči rozvlnil síť potřetí. Ve 40. minutě pak dostal míč do branky Boluwatife Ogungbayi, jeho trefa ale pro ofsajd neplatila.

„Bolu“ se ale dokázal ještě do poločasu nakonec prosadit! Po rychlé akci přišla přihrávka na pravou stranu, kde míč ve skluzu ještě stihl na hřišti Adam Pudil. Jeho zpětný pas si našel právě Boluwatife Ogungbayi, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě. První poločas tak skončil vedením Slavie B 4:0.

Do druhého poločasu pak nastoupil David Pech, který se tak vrátil do hry po dlouhém zranění. A dokázal také vstřelit pátou trefu sešívaných! Ta přišla v 62. minutě. Elmedin Rama vybojoval míč na obránci, posunul ho na nabíhajícího Davida Pecha, který si zkušeně poradil a míč uklidil nechytatelně k tyči.

. V 66. minutě byl ve vápně faulován Elmedin Rama a hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop. K jeho rozehrávce se postavil sám faulovaný hráč, který přesnou střelou zvýšil už na 6:0. Svou druhou trefu přidal Elmedin Rama v 76. minutě, když po pěkné akci středem dostal přihrávku za obranu a přesnou střelou překonal brankáře Robstavu.

Slávistické béčko si tak s chutí zastřílelo a Robstavu nasázelo sedm gólů. V čele ČFL sk. A tak mají sešívaní sedmibodový náskok! Další zápas odehraje béčko 7. dubna na půdě rezervy Plzně.

7:0

Sestavy

SK Slavia Praha B

Sirotník - Trédl, Behenský, Konečný (46. David Pech), Zachoval - Hájek, Dominik Pech (59. M. Pudil), Jelínek - A. Pudil (59. Sy), Škoda (59. Rama), Ogungbayi (69. D. Toula)

FK Robstav

Hinterholzinger – Heger (66. Musa), Tvaroh, Kraml, Havel (61 Řezáč), Vandas (46. Popovič), Štursa (82. Tolno), Petr, Zeman (46. Souleymane Aw), Rádl, Šulc

Detaily utkání

Branky
66. a 76. Rama (druhá z pen.), 3. Behenský, 20. Škoda, 37. Zachoval, 45. Ogungbayi, 62. David Pech
Žluté karty
Zachoval, Toula - Petr
Červené karty
Petr
Rozhodčí
Hoch - Hányš, Talpas

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

U15 vyhrála Turnaj národů v Ostravě

22. 4. 2024
Žáci v Ostravě nepoznali chuť porážky, a i díky zvládnutým pokutovým kopům se probojovali až do finále. V něm porazili Herthu Berlín. Nejlepším střelcem turnaje se stal se čtyřmi góly Matouš Srb.

Další články