ONLINE: Předposlední domácí vystoupení Slavia - Budějovice | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Předposlední domácí vystoupení Slavia - Budějovice

PRAHA/EDEN - Od 18 hodin vyběhnou slávisté k předposlednímu domácímu zápasu, soupeřem jim bude poslední Dynamo České Budějovice.
Dynamo je na posledním místě tabulky, kde ztrácí dva body na patnáctý Hradec Králové, na poslední nesestupovou příčku jim chybí pět bodů. Budějovičtí tak v Edenu nutně potřebují bodovat, aby přiživili svou naději na záchranu. Jihočeši jsou navíc nejhorším týmem na venkovních hřištích, v dosavadním průběhu sezóny si připsali jedinou výhru, a to právě v Hradci Králové.

Slavii bude chybět zraněný Martin Fenin. Ten si na pondělním tréninku přivodil po srážce se spoluhráčem zlomeninu horní čelisti a sezona pro něj tak předčasně skončila. Kvůli osmi kartám nemůže do zápasu zasáhnout Milan Nitrianský, po červené kartě v Plzni "stojí" i Martin Juhar. Naopak alespoň na lavičku se po delší pauze vrací stoper Martin Dobrotka.

Trenér Michal Petrouš pošle na hřiště tuto jedenáctku: Čontofalský – Dostál, Bortel, Hubáček, Čonka – Vošahlík, Gecov, Zmrhal, Kisel, Mičola – Škoda.
Náhradníci: Dobrotka, Skácel, Škutka, Petrák, Koreš, Šimeček, Rakovan.


Aktuálně

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech.

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Další články