Preview: Trpišovský a Holeš před Slováckem | SK Slavia Praha
Více

Preview: Trpišovský a Holeš před Slováckem

​Eden v neděli uvidí velký souboj prvního týmu tabulky se čtvrtým. Před utkáním proti Slovácku promluvil trenér Jindřich Trpišovský a Tomáš Holeš, který odpovídal na dotazy fanoušků.

Slávisté přivítají Slovácko, které z pěti posledních ligových střetnutí hned čtyřikrát zvítězilo. Naposledy tým z Uherského Hradiště přehrál Plzeň.

„Co tam je trenér Svědík, tak jim zápasy proti týmům ze špičky vyhovují. Víme, že jsme tam na podzim hráli 1:1, bývá to velká válka o body. Proti Plzni předvedli vyzrálý výkon a zaslouženě zvítězili,“ hodnotí sílu soupeře trenér Jindřich Trpišovský.

Součástí příprav na nedělní duel byl i detailní rozbor nepovedeného utkání v Teplicích.

„Byli jsme nespokojení s projevem týmu, ukázali jsme tam naší špatnou tvář. Nejde o výsledek, ale o přístup k zápasu, emoční a soubojovou stránku zápasu,“ vrací se k remíze 1:1 Trpišovský.

Na Stínadlech po pěti měsících a deseti dnech zasáhl do utkání Tomáš Holeš. Reprezentačního záložníka se ptali fanoušci Slavie na sociálních sítích.

„Cítím se dobře, už mě ta noha přestala bolet. Snažím se pracovat na kondici, abych pak zvládl odehrát celý zápas,“ odpovídal na otázku ohledně svého stavu navrátilec Tomáš Holeš. Další odpovědi na otázky fanoušků najdete ve videu.

Jindřich Trpišovský promluvil před nedělním soubojem i o zdravotním stavu kádru. Kabinou sešívaných se v minulém týdnu prohnala viróza.

„Ondra Lingr ani Petr Ševčík ještě netrénují s týmem. Jsou hodně oslabení, měli těžký průběh. Zatím trénují individuálně. U Oscara to byla tržná rána na místě, kde je to cítit při kopání. Má sice menší úlevy, ale už trénuje s týmem,“ těší trenéra Slavie návrat opory.

Šéf sešívané střídačky věří, že proti Slovácku poženou jeho svěřence do boje vyprodané ochozy.

„Mrzí nás výsledek z Teplic. Chtěli bychom pozvat všechny lidi, věříme, že bude lepší počasí, trávník vypadá skvěle. Chceme ukázat pravou tvář Slavie,“ burcuje hlavní trenér červenobílých.

Zápas proti Slovácku začíná v Edenu v neděli v 15:00, přímým přenosem ho vysílá O2 TV Sport. Další informace nejen o koupi vstupenek naleznete na našich klubových kanálech. Slávisti, přijďte nás podpořit!

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články