MATCHDAY. Za kulisy cenného skalpu Slovácka | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY. Za kulisy cenného skalpu Slovácka

Slávisté jako první tým v jarní části sezony pokořili obranu Slovácka, výhru 2:0 zařídil Peter Olayinka. V pátém dílu nového formátu MATCHDAY mapujícího soutěžní duely SKS uvidíte, jak v Edenu v neděli atraktivní duel probíhal.

Těšit se můžete na exkluzivní rozhovor s Christosem Zafeirisem, který svou premiéru v základní sestavě okořenil přihrávkou na vítězný gól, nádavkem byl vyhlášen mužem zápasu.

Jaká byla nálady v kabině po remíze v Teplicích?
Jak hodnotil první kompletní porci minut v červenobílém dresu?
A co říkal na atmosféru a fanoušky?
To vše norská zimní posila pro MATCHDAY zodpověděla.

O dojmy se po konci střetnutí podělil i uzdravený Oscar a stejně tak Peter Olayinka, který skóroval v obou poločasech.

Vítěznému šlágru přihlížela i vzácná návštěva, čestní hosté z řad Hasičského záchranného sboru ČR, jejich speciální jednotky USAR, která pomáhala při ničivém zemětřesení v Turecku, a turecký velvyslanec v ČR. Uvidíte, jak si užili vítězství v kabině po utkání, kde se blahopřálo i oslavenci Stanislavu Vlčkovi.

A vezmeme vás také do Sektoru Rodiče a děti, kde nejmenší slávisté malovali obrázky svých idolů v rámci soutěže o podepsaný dres, i sešívaného eSport roomu.

Tak ať se nový MATCHDAY líbí, slávisti!

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články