MATCHDAY. Za kulisy cenného skalpu Slovácka | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY. Za kulisy cenného skalpu Slovácka

Slávisté jako první tým v jarní části sezony pokořili obranu Slovácka, výhru 2:0 zařídil Peter Olayinka. V pátém dílu nového formátu MATCHDAY mapujícího soutěžní duely SKS uvidíte, jak v Edenu v neděli atraktivní duel probíhal.

Těšit se můžete na exkluzivní rozhovor s Christosem Zafeirisem, který svou premiéru v základní sestavě okořenil přihrávkou na vítězný gól, nádavkem byl vyhlášen mužem zápasu.

Jaká byla nálady v kabině po remíze v Teplicích?
Jak hodnotil první kompletní porci minut v červenobílém dresu?
A co říkal na atmosféru a fanoušky?
To vše norská zimní posila pro MATCHDAY zodpověděla.

O dojmy se po konci střetnutí podělil i uzdravený Oscar a stejně tak Peter Olayinka, který skóroval v obou poločasech.

Vítěznému šlágru přihlížela i vzácná návštěva, čestní hosté z řad Hasičského záchranného sboru ČR, jejich speciální jednotky USAR, která pomáhala při ničivém zemětřesení v Turecku, a turecký velvyslanec v ČR. Uvidíte, jak si užili vítězství v kabině po utkání, kde se blahopřálo i oslavenci Stanislavu Vlčkovi.

A vezmeme vás také do Sektoru Rodiče a děti, kde nejmenší slávisté malovali obrázky svých idolů v rámci soutěže o podepsaný dres, i sešívaného eSport roomu.

Tak ať se nový MATCHDAY líbí, slávisti!

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články