Trénink před Plzní bude přístupný fanouškům! | SK Slavia Praha
Více

Trénink před Plzní bude přístupný fanouškům!

Před důležitým utkáním o čelo tabulky proti Plzni nabízíme fanouškům možnost přijít podpořit hráče na předzápasový trénink. Vstup na trénink bude zpoplatněn, výtěžek ze vstupného poputuje na konto sdružení Donor.

Otevřený trénink A-týmu ve Fortuna Areně proběhne v pátek 10. března od 16 hodin. Nenechte si ujít unikátní příležitost vidět hráče při tréninku a zároveň je podpořit před stěžejním ligovým zápasem proti Plzni, který se hraje v sobotu 11. března od 18:00

Vstup na trénink bude zpoplatněn pro všechny fanoušky, veškerý výtěžek ze vstupného věnujeme na konto spolku Donor, se kterým Slavia dlouhodobě spolupracuje a který pomáhá dětem z motolské dětské transplantační jednotky. Každý si může při nákupu vstupenky zvolit výši příspěvku, kterým chce Donor podpořit, a to 50, 100, 200, 500 nebo 1000 korun.

Prodej vstupenek byl zahájen v pondělí 6. března ve 14 hodin online na webu Ticketportalu, na pokladnách u vstupu č. 4 bude možné lístky zakoupit v pátek před tréninkem a po jeho začátku od 14 do 16:30. Přijít tak můžete i po začátku tréninku. Online prodej je osvobozen od manipulačního poplatku. Vstupenky nebudou na konkrétní místo.

Pro sledování tréninku budou fanouškům vyčleněny sektory 105 - 110 na Tribuně Sever, vstup na stadion bude možný od 15:30 přes turnikety vstupu č. 1. Fanouškům budou k dispozici stánky s občerstvením.

Slávisti, těšíme se na vás!

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články