MATCHDAY. Za kulisy emotivního 305. derby | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY. Za kulisy emotivního 305. derby

„Jeden z nejlepších zápasů, co jsem v lize zažil!“ Tak Jindřich Trpišovský glosoval sobotní šestigólovou přestřelku (3:3) s pražským rivalem. Prožijte ji znovu skrz další díl tradičního slávistického formátu MATCHDAY.

V exkluzivním rozhovoru promluví Igoh Ogbu, lednová posila v 85. minutě zatloukla hlavou do sítě svou premiérovou branku v sešívaném dresu. Norský stoper se podělí o své dojmy ze svého vůbec prvního derby, prozradí, jak utěšoval Aihama Ousoua po smolném vlastním gólu z nastavení i jaký dojem na něj udělal výkon týmu, který se musel obejít bez několika opor.

Zápas hodnotil také Jan Bořil.

Spolu s námi nahlédnete do práce kustoda Jiřího Šveňka. Jak se z filmařské branže dostal do Edenu? Co má na starosti a jak vypadá jeho pracovní den? A kdy vznikla tradice speciální přípravy a zdobení kabiny na venkovní derby, která čítá vždy i unikátní malbu?

To všechno vám ukážeme.

Společně s 500 fanoušky jsme také absolvovali tradiční "derby pochod" z Můstku přes Náměstí republiky Letenským tunelem až na stadion.

A chybět samozřejmě nebudou záběry z kabiny a emotivní koncovky utkání. 305 derby skončilo remízou 3:3, do konce sezony proběhnou ještě dvě vzájemná střetnutí. MATCHDAY bude u toho. Užijte si zatím ten první ze tří, slávisti.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články