MATCHDAY. Jurečka SHOW a malý Jakoubek | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY. Jurečka SHOW a malý Jakoubek

Třetí vršovické derby během měsíce, třetí triumf sešívaných. Vítězství 6:0 nad Bohemians přineslo řadu silných příběhů, nad všemi ční čtyři branky Václava Jurečky. Slávisti, vítejte u nového dílu formátu MATCHDAY, prvního z nadstavby.

Na co se můžete těšit?

Na bezprostřední dojmy Václava Jurečky, který jako druhý slávista v novodobé historii skóroval v ligovém utkání čtyřikrát. Před 28 lety obdobný husarský kousek předvedl Robert Vágner. Jurečka se navíc trefil ve všech čtyřech vršovických derby této sezony, síť vypnul v součtu sedmkrát.

Po utkání jsme zpovídali Micka van Burena, který si prožil debut s kapitánskou páskou na paži a trenérskému týmu se odvděčil brankou, stejně tak Davidy Douděru a Juráska. Přinášíme i ohlas Ondřeje Koláře, který vychytal desáté čisté konto v ročníku, což je nejvíc ze všech brankářů v lize!

Natočili jsme pro vás rozhovor s Petrem Jandou, dvojnásobným mistrem ligy se Slavií, který dorazil na utkání se synem Jakoubkem. Jak se Jakoubkovi po úrazu krční páteře daří? A jak si váží pomoci Slavie, která ve spolupráci s Donorem založila na jeho podporu nadační konto?

Před utkáním jsme zavítali do fanzóny, kde se fanoušci mohli zvěčnit nejen s čerstvě nabitou trofejí pro vítěze MOL Cupu, ale rovněž v rámci autogramiády se slávistickými ženami, které v neděli získaly jistotu obhajoby mistrovského titulu. O radost se podělily autorka klíčové branky z derby Tereza Kožárová, brankářka Olivie Lukášová, záložnice Martina Šurnovská nebo Petra Divišová.

Holky, gratulujeme k velkému úspěchu!

Hostem studia Lukáše Strašáka byl kromě Kožárové i Jan Pokorný aka PJ Dokosh, jehož píseň „Kapitán Slavie“ zněla v rámci další slavnostní premiéry projektu Slávistická hudebka Edenem před utkáním.

V novém dílu MATCHDAY toho na vás samozřejmě čeká mnohem víc. Tak ať se líbí, slávisti!

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články