ONLINE: Od 19:00 venku proti Olomouci | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 19:00 venku proti Olomouci

Slávisty čeká ve 4. kole nadstavby souboj se Sigmou Olomouc. Na Andrově stadionu vyzve mužstvo Jindřicha Trpišovského aktuálně šestý tým tabulky od 19:00. Jakou sestavu vybral pro toto utkání trenérský štáb?

Základní jedenáctka doznala oproti vítěznému duelu s Plzní tří změn. Matěje Juráska, Christose Zafeirise a Ivana Schranze nahrazuje trio Aiham Ousou, Mick van Buren a Jakub Hromada, který nastupuje v zahajovací sestavě poprvé od aprílového střetnutí právě se Sigmou. S kapitánskou páskou povede mužstvo do zápasu Tomáš Holeš.

Ze zdravotních důvodů nejsou k dispozici Lukáš Masopust, Petr Hronek a Ewerton.

Sestava: Kolář – Holeš, Ousou, Ogbu – Douděra, Hromada, Oscar, Jurásek D., Ševčík – van Buren, Jurečka

Lavička: Mandous – Tecl, Provod, Zafeiris, Schranz, Kačaraba, Lingr

Zápas začíná od 19:00 a v přímém přenosu ho odvysílá O2 TV Sport.


TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články