ONLINE: Od 19:00 venku proti Olomouci | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 19:00 venku proti Olomouci

Slávisty čeká ve 4. kole nadstavby souboj se Sigmou Olomouc. Na Andrově stadionu vyzve mužstvo Jindřicha Trpišovského aktuálně šestý tým tabulky od 19:00. Jakou sestavu vybral pro toto utkání trenérský štáb?

Základní jedenáctka doznala oproti vítěznému duelu s Plzní tří změn. Matěje Juráska, Christose Zafeirise a Ivana Schranze nahrazuje trio Aiham Ousou, Mick van Buren a Jakub Hromada, který nastupuje v zahajovací sestavě poprvé od aprílového střetnutí právě se Sigmou. S kapitánskou páskou povede mužstvo do zápasu Tomáš Holeš.

Ze zdravotních důvodů nejsou k dispozici Lukáš Masopust, Petr Hronek a Ewerton.

Sestava: Kolář – Holeš, Ousou, Ogbu – Douděra, Hromada, Oscar, Jurásek D., Ševčík – van Buren, Jurečka

Lavička: Mandous – Tecl, Provod, Zafeiris, Schranz, Kačaraba, Lingr

Zápas začíná od 19:00 a v přímém přenosu ho odvysílá O2 TV Sport.


TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články