MATCHDAY. Olie, Venca a dojemný konec sezony | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY. Olie, Venca a dojemný konec sezony

Čtyřgólové galapředstavení Václava Jurečky proti Slovácku mělo další dva hrdiny. Oslavence Vladimíra Šmicera a především loučícího se Petera Olayinku. Vydejte se spolu s námi za kulisy posledního utkání nigerijské legendy v sešívaném dresu.

Olie, díky za všechno!

Na co se v poctivé dvacetiminutové stopáži posledního dílu MATCHDAY z letošní sezony můžete těšit?

Na další kanonádu Václava Jurečky, čtyřmi góly zajistil týmu výhru 4:0 a sobě pak status nejlepšího ligového kanonýra letošního ročníku FORTUNA:LIGY. Celkem vypnul síť dvacetkrát, druhý Jakub Řezníček zůstal o branku zpět. V pěti zápasech nadstavby mířil Jurečka do černého dvanáctkrát… Obrovská gratulace, Venco!

Rovněž uvidíte dohrání jubilejních padesátých narozenin slávistické ikony Vladimíra Šmicera. Trojnásobný mistr ligy, majitel stříbra a bronzu z ME a vítěz Ligy mistrů a Poháru UEFA byl dekorován přímo na hrací ploše.

A samozřejmě jsme z hledáčku kamery nepustili Petera Olayinku. Byl jsme u toho, když nejlepší střelec Slavie v evropských pohárech přebíral unikátní trofej Olayincup. Když se na hrací ploše dojatý klaněl slávistickým fanouškům. Když v jeho hlavě uzrál spontánní nápad hned po vystřídání absolvovat děkovné kolečko kolem hřiště. Když mu jeho spoluhráči děkovali v kabině. Když sděloval bezprostřední dojmy na střídačce….

Co říkal na Olayinkovu adresu krajan Igoh Ogbu? Jak zněla děkovaná řeč Jindřicha Trpišovského bilancujícího stříbrný ligový ročník? Dozvíte se! Krom Olieho dal Slavii sbohem i klubový fyzioterapeut Čestmír Novák, o emoce v kabině nebyla nouze.

Tradičně jsme zavítali na předzápasový Slaviafest, kde se podepisovali mistři sezony 2007/08, a společně se slávistickými ženami, majitelkami letošní doublu, jsme prožili děkovačku před Tribunou Sever.

A čeká toho na vás samozřejmě mnohem víc!

Tak ať se poslední MACTHDAY líbí, slávisti. A děkujeme za přízeň, předchozích 21 dílů v součtu nasbíralo takřka půl milionu zhlédnutí. Vážíme si toho a dělá nám to obrovskou radost.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články