MATCHDAY z Kroměříže. Něco jako Vánoce | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY z Kroměříže. Něco jako Vánoce

Den, kdy vyhrála Slavia. Vraťte se prostřednictvím MATCHDAY na Stadion Jožky Silného, před kulisu 4 197 fanoušků, kde si sešívaní ve středu vybojovali postup do dalšího kola MOL Cupu. Stálo to za to!

Na vlastní oči uvidíte nejvyšší návštěvu, která kdy v Kroměříži na fotbal přišla. 4 197 diváků, další desítky pak sledovaly duel z vyvýšeného kopečku za hlavní tribunou, zlomilo dosavadní maximum z dvanáct let staré odvety pohárového semifinále proti Mladé Boleslavi.

O góly se v horkém odpoledni postarali Matěj Jurásek a Mojmír Chytil, který se ve 30 kilometrů vzdálené Skalce u Prostějova narodil.

První soutěžní minuty v červenobílém dresu odehrál osmnáctiletý záložník z Pobřeží slonoviny Boris Koffi, poprvé v sezoně do utkání vyběhli Stanislav Tecl s Tarasem Kačarabou, oba zaznamenali asistenci.

Uslyšíte ohlasy Ondřeje Koláře i Matěje Juráska, který si zahrál i ve společném předzápasovém videu obou klubů. Dostal se svým tvrzením, že bude soupeře větrat, pod tlak? Jak viděl svou trefu i nádhernou dalekonosnou ránu, která se odrazila od břevna na brankovou čáru, sudí ji ale za platný gól neuznali? A jak si užívá možnost v rámci MOL Cupu vycestovat na hřiště a stadiony provinčních klubů?

Dozvíte se.

Vezmeme vás samozřejmě do kabiny, na děkovačku, mezi mladé fanoušky, kteří byli mírně rozpolcení, které Slavii vlastně postup přát, i na klobásu. Hustý dým, který z grilu u stánku v průběhu prvního poločasu stoupal a byl hlasatelem mylně označen za pyrotechniku, je jen jednou z mnoha zábavných vzpomínek, které střetnutí nabídlo.

Slávisti, užijte si tento pohárový MATCHDAY. Děkujeme za přízeň a Kroměříži ještě jednou za pohostinnost.

Aktuálně

Čisté konto? Radši bych tři body. Gól byl blízko i daleko

11. 5. 2024
Jindřich Staněk se v 311. derby blýskl několika skvělými zákroky a ani ve druhém zápase na Letné v dresu Slavie neinkasoval. Po nerozhodném utkání však radost neměl, ztráta na čelo zůstala čtyřbodová a gólový účet prázdný.

311. derby skončilo na Letné bez branek

11. 5. 2024
Slávisti v 311. derby remizovali na Letné 0:0, ztráta na první místo činí po 2. kole FORTUNA:LIGA finále dál čtyři body. Jindřich Staněk předvedl v zápase řadu exkluzivních zákroků, sešívaní nevyužili dlouhou početní výhodu po vyloučení Haraslína.

ONLINE: Od 17:30 311. derby na Letné

11. 5. 2024
Slávisté nastoupí od 17:30 na Letné ve druhém kole nadstavby. Jakou sestavu pošle do 311. derby Jindřich Trpišovský?

Další články