ONLINE: Od 18:00 osmifinále poháru v Hradci | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:00 osmifinále poháru v Hradci

Slávisté od 18:00 v Malšovické aréně vyzvou domácí Hradec Králové. Osmifinále MOL Cupu zahájí v útoku Mojmír Chytil s Václavem Jurečkou.

Pro zápas v Hradci udělal trenérský tým Jindřicha Trpišovského oproti poslednímu utkání v Tiraspolu celkem čtyři změny. Do stoperské trojice se vrací Tomáš Vlček, ve středu pole s Christosem Zafeirisem a Oscarem začíná Petr Ševčík. Levou stranu bude mít na starosti Conrad Wallem a v útoku po boku Václava Jurečky, který se trefil v posledních čtyřech zápasech, nastupuje Mojmír Chytil.

Kvůli zdravotním indispozicím chybí Tomáš Holeš, Lukáš Provod, Lukáš Masopust, Ivan Schranz, Matěj Jurásek a dlouhodobě zraněný David Pech.

SESTAVA: Mandous – Vlček, Ogbu, Bořil – Douděra, Ševčík, Oscar, Wallem – Zafeiris – Jurečka, Chytil

LAVIČKA: Kolář – Sinyan, Tijani, Tecl, van Buren, Hromada, Tomič

Zápas začíná v 18:00 a v přímém přenosu ho odvysílá ČT sport!


TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici ČT sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To naladíte v aplikaci Slavia i skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články