Soutěže o PlayStation 3 nebo Ford Kuga na víkend! | SK Slavia Praha
Více

Soutěže o PlayStation 3 nebo Ford Kuga na víkend!

Ze zápasu Slavie s Jabloncem si můžete odnést nejen sportovní zážitek, ale také herní konzoli PlayStation 3 od Sony nebo voucher na zapůjčení auta s plnou nádrží na celý víkend od Auto Palace Spořilov! Zúčastněte se poločasových soutěží!
O poločasové přestávce proběhne tradiční penaltový rozstřel mezi fanoušky, hlavní výhrou bude tentokrát herní konzole Sony PlayStation 3! Soutěž o automobil Ford Kuga na víkend s plnou nádrží bude probíhat v populárních „nožičkách“. Každý z účastníků dostane k dispozici míč a jeho úkolem bude předvést co nejvíce „nožiček“ za sebou. Fanoušek, který udělá nejvíce nožiček, získává Ford na víkend s plnou nádrží od partnera Slavie Auto Palace Spořilov.

Jak se do soutěže přihlásit?

Soutěž bude probíhat tradičním způsobem během prvního poločasu. Po celých 45 minut první půle můžete posílat přihlašovací SMS, ve které stačí uvést pouze označení SKS a vaše jméno a přímení. Tvar: SKS mezera JMENO mezera PRIJMENI, příklad: SKS mezera JAN mezera NOVAK. SMS posílejte na telefonní číslo 900 11 07. Cena jedné SMS je 7 Korun včetně DPH. Pokud se do soutěže dostanete, přijde vám potvrzovací sms, ve které bude také napsáno, jestli budete soutěžit o PS 3 nebo Ford Kuga na víkend s plnou nádrží.

Jak vyhrát PlayStation 3?

Pět vybraných účastníků dostane potvrzující textovou zprávu a přijde po skončení prvního poločasu k bráně u Tribuny SEVER (u slávistického kotle), kde si je vyzvedne hlasatel. O hlavním výherci rozhodnou pokutové kopy. Ty se kopou vyřazovacím způsobem, kdo nedá pokutový kop, automaticky vypadává ze hry, do dalšího kola postupují ti, kteří penaltu promění.

Jak vyhrát Ford Kuga na víkend?

Pět vybraných účastníků dostane potvrzující textovou zprávu a přijde po skončení prvního poločasu k bráně u Tribuny SEVER (u slávistického kotle), kde si je vyzvedne hlasatel. Každý z účastníků dostane k dispozici míč a jeho úkolem bude předvést co nejvíce „nožiček“ za sebou. Fanoušek, který udělá nejvíce nožiček, získává Ford Kuga od Autopalace Spořilov na víkend s plnou nádrží!

Pokud se vám nepodaří zvítězit ani v jedné ze soutěží, nesmutněte! Pro každého z účastníků má Slavia
dvě vstupenky do Premiere Cinemas Hostivař nový magazín Gambrinus ligy a aktuální číslo slávistického Poločasu!

Nový Ford Kuga partnerem utkání Slavie s Jabloncem

Ford a fotbal je spojení, které dlouhodobě funguje – značka Ford je totiž oficiálním sponzorem Ligy mistrů UEFA od jejího samého počátku. Za účelem oslavy tohoto partnerství se stal nový Ford Kuga partnerem fotbalového zápasu mezi Slavia x Jablonec. Ve fotbalové hřiště se proměnil i showroom Auto Palace Spořilov, na Chodovci 1, Praha 4, kde máte nyní jedinečnou možnost prohlédnout si jednotlivé aktéry Champions Leaque pěkně zblízka – vyjma novinek roku 2013 nového Fordu Kuga a Fiesta zde objevíte i veřejností velmi vyhledávaný Ford Focus nebo nový B-max.

Nový Ford Kuga je nejpromyšlenější vůz kategorie SUV. Je dynamický, kultivovaný a stylovější uvnitř i zvenku. Nabízí úsporné motory EcoBoost a TDCi a prodlouženou záruku 5-ti let/120 000 km v rámci zaváděcí nabídky bez příplatku. Inteligentní systém pohonu všech kol se okamžitě přizpůsobuje terénu a jízdním podmínkám. Systém Active City Stop automaticky aktivuje brzdy při nízkých rychlostech, aby zabránil srážce, a Ford SYNC umí číst textové zprávy a umožňuje vám ovládat přehrávání hudby, telefon i další funkce pomocí hlasu. Dále se pyšní inovativním bezdotykovým ovládáním 5. dveří. Pokud máte plné ruce zavazadel, stačí jednoduše mávnout nohou pod nárazníkem a zadní výklopná stěna se otevře, nebo naopak zavře.

Přijďte do Auto Palace Spořilov, kde Vám nový Ford Kuga detailně představíme a nabídneme Vám i testovací jízdu zdarma. Více informací o vozu Ford Kuga naleznete zde.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články