Akademie spouští mládežnické weby a facebookovou stránku | SK Slavia Praha
Více

Akademie spouští mládežnické weby a facebookovou stránku

Mládežnická akademie rozšiřuje informační servis o webové stránky týmů a oficiální facebookový profil.

Weby jednotlivých týmů

Každá věková kategorie má nově svojí vlastní stránku, která předně slouží jako informační platforma pro mládežnické hráče, jejich rodiče, trenéry a další nadšence do mládežnického fotbalu. "Cílem je sjednodit a usnadnit komunikaci mezi trenéry, hráči a rodiči. Nyní bude vše přehlednější. Těší nás, že se náš mládežnický fotbal a jeho komunikace posouvá stále dál," řekl k mládežnickým webům tiskový mluvčí Michal Býček.

Všechny stránky naleznete v sekci Mládež při kliknutí na možnost "WEB". Stránky jsou dostupné s URL adresou ve formátu "kategorie".slavia.cz. Pro tým U10 tedy platí adresa u10.slavia.cz.

Na stránky se můžete prokliknout i níže:

U6     U7      U8     U9      U10     U11      U12     U13      U14      U15      U16      U17     U19

Mládež na sociálních sítích

K již delší dobu existujícímu profilu na Twitteru vznikl účet Slavistická mládež nově také na Facebooku. Sledující uživatelé se tak dozví, jak se dařilo našim mládežnickým týmům v zápasech a turnajích, mohou si prohlédnout fotografie a videa z různých akcí a dozvědět se další zajímavé informace z prostředí slávistické akademie.

Slávistická mládež

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články