DK: Tribuna Sever zavřena na 2 zápasy | SK Slavia Praha
Více

DK: Tribuna Sever zavřena na 2 zápasy

Disciplinární komise LFA zavřela Slavii sektory 106 až 110 na dva zápasy FORTUNA:LIGY.

Disciplinární komise potrestala klub SK Slavia Praha za porušení povinností pořádajícího klubu (pronesení a použití pyrotechniky vedoucí k přerušení utkání a nevhodné pokřiky fanoušků) v utkání MOL Cupu proti AC Sparta Praha peněžitou pokutou ve výši 100 tisíc korun a trest uzavření části stadionu v sektorech 106-110 (tribuna Sever) na dvě domácí soutěžní utkání.

Předseda představenstva SK Slavia Praha Jaroslav Tvrdík zároveň potvrdil, že se klub proti rozhodnutí odvolá. „Slavia se odvolá proti rozhodnutí disciplinární komise LFA ČR o uzavření Tribuny Sever. Současně požádá o odklad vykonatelnosti rozhodnutí disciplinární komise do doby rozhodnutí odvolací komise FAČR,“ obeznámil veřejnost s postupem klubu Jaroslav Tvrdík.

O souvisejících podrobnostech budeme informovat.

Aktuálně

MATCHDAY pohár žen: Oops! We did it again!

13. 5. 2024
Slávistky triumfovaly v domácím poháru potřetí v řadě a potvrdily zisk double! Ve Velkém Meziříčí zvítězily nad Slováckem po brankách Michaely Khýrové a Diany Bartovičové 2:0. Nechte se vtáhnout do pohárové atmosféry zápasu i pozápasových oslav s novým MATCHDAY.

Jan Bořil podstoupil operaci zlomeniny lícní kosti

13. 5. 2024
Kapitán Jan Bořil utrpěl při sobotním derby zlomeninu lícní kosti. Aktuálně je po operaci a čeká ho klidový režim zhruba na čtyři až šest týdnů. Vyšetření poraněné ruky podstoupil i Mojmír Chytil.

PREVIEW: Ševčík a Houštecký před Plzní

13. 5. 2024
Čtyři dny po remíze v derby čeká slávisty předposlední domácí duel v sezoně. Do Edenu přijede třetí Plzeň. O duelu promluvil asistent Zdeněk Houštecký a záložník Petr Ševčík.

Další články