Informace k poslednímu zápasu letošního roku! | SK Slavia Praha
Více

Informace k poslednímu zápasu letošního roku!

Přijďte do Edenu na rozloučení se SUPER podzimem a na poslední zápas roku 2019! V neděli 15. prosince je na programu utkání 20. kola FORTUNA:LIGY mezi Slavií a Českými Budějovicemi.

Zápas začíná v 17 hodin. Brány Sinobo Stadium se otevírají v 15:30 hodin.

Vstupenky

  • Na zápas s Českými Budějovicemi si stále můžete zakoupit vstupenky. V prodeji jsou online přes Ticketportal nebo na pokladnách v Edenu v rámci jejich otevírací doby. Pokud se rozhodnete pro koupi vstupenky v den zápasu a na poslední chvíli, využijte pokladny u vstupu číslo 2 (u hotelu Iris), které budou otevřeny od 15 hodin. Vstupenky jsou k dostání i v předprodeji vstupenek u vstupu číslo 4, který také slouží k podávání informací. 
  • Předprodej vstupenek u železniční trati je otevřen od 11 do 19 hodin. Sekretariáty Odboru přátel a Fanklubu jsou v den zápasu uzavřeny a veškerý servis je zřízen mimo sekretariáty. Odbor přátel řeší vše v hotelu Iris a Fanklub na pokladnách číslo 2.

Předzápasové studio

  • O program před zápasem se budou opět starat moderátoři Studia Slavia Martin Cihlář a Strašák. Jejich hostem bude bývalý hráč Slavie a současný trenér sešívané U17 Karel Piták, který v červenobílém dresu odehrál celkem 339 zápasů.

Doprava a parkování

  • Využít můžete parkoviště P2 před stadionem u hotelu Iris. Parkovací lístek můžete koupit online zde, cena parkování je 200 korun. Zaparkovat také můžete na krytém parkovišti naproti stadionu v NC Eden. Návštěvníci centra mají 3 hodiny parkování zdarma denně. Každá další započatá hodina je zpoplatněna částkou 40 korun. Pokud cestujete do Prahy z větší vzdálenosti autem, doporučujeme využít parkoviště v okolních částech Prahy a přímo ke stadionu dojet linkou MHD. 
  • Jednou z variant je parkování u obchodního centra Vivo! Hostivař. Vhodné je také využít parkoviště P+R. Nejbližší se nacházejí u konečné stanice metra B Depo Hostivař, u stanice metra Skalka nebo u Centra Chodov. 
  • Podrobné informace o parkování a dopravě v okolí Edenu najdete zde. Pro parkování autobusů využijte parkoviště v ulici U Seřadiště, která se nachází pět minut jízdy od stadionu.

Magazín Poločas

  • U vstupů na stadion na vás bude čekat zápasový magazín Poločas, který je zdarma. Připravili jsme pro vás obsáhlé ohlédnutí ve fotografiích za rokem 2019, které zahrnuje jarní jízdu Evropskou ligou UEFA, zisk titulu, obhajobu domácího poháru, postup do základní skupiny Ligy mistrů UEFA nebo nejpovedenější choreografie Tribuny Sever. Nebude chybět ohlédnutí za závěrečným zápasem Ligy mistrů UEFA v Dortmundu nebo tradiční historické okénko. Poločas je k dispozici zdarma i na pokladnách.

Sektor Rodiče a děti

  • V dětském sektoru se mohou malí slávisté zabavit u herních konzolí a zahrát si tak fotbal na PlayStation 4. Vyzkoušet si mohou také kopy na bránu. Další zábavou je malování barvami na obličej, výzdoba smývatelným slávistickým „tetováním“, omalovánky, kreslení a malování. Připraveny jsou také zajímavé soutěže o ceny.

Novinky ve Fanshopu

  • Ve Fanshopu Slavie v Edenu si můžete zakoupit speciální edici psích triček! Nákupem tohoto trička přispějete 25 procent z ceny organizaci Běhejme a pomáhejme útulkům, která mění životy nešťastným zvířatům. Aby vám nebyla zima, stavit se můžete i pro deky, podsedáky, bundy, šály nebo kulichy. K dispozici jsou poslední kousky z limitované edice vzpomínkových suvenýrů z kolekce UEFA Champions League. Jestli se chcete vyhnout frontám na prodejně a chcete pouze šálu nebo čepici, využijte od 15 do 17 hodin stánek Fanshopu před hotelem Iris (zde je platba možná pouze v hotovosti). A pokud před zápasem nestihnete do Fanshopu zavítat, můžete přijít i po skončení zápasu. Slávistické suvenýry lze zakoupit i o poločasové přestávce v okénku Fanshopu v koridoru mezi Tribunou Sever a Tribunou J. W. Maddena.

Občerstvení

  • Zahřát se můžete tradičním vánočním svařákem. Pro lepší orientaci v nabídce občerstvení je umístěna po celém stadionu GASTRO mapa. U vstupu číslo 1 můžete navštívit kavárnu, kde si můžete vychutnat kávu z pákového kávovaru. K dostání je Latté, cappuccino, espresso a také čaj. Koupit si můžete sladký i slaný popcorn, šunkový sendvič se zeleninou, chléb se škvarkovou pomazánkou nebo drobné zákusky. Pivo se točí pomocí technologie beerjet. 
  • Připomínáme, že fanoušci mohou na všech pevných stáncích v ochozech stadionu platit kartou!

Fanzona Emil Frey Select

  • Ve Fanzoně před hotelem Iris bude stánek Emil Frey Select, kde si mohou fanoušci zasoutěžit o atraktivní ceny. Zaregistrovaní soutěžící budou kopat molitanovým míčkem do otevřeného kufru auta. Výherce získá půjčení auta na víkend. Ve Fanzoně bude také probíhat registrace tří soutěžících, kteří o poločasové přestávce budou kopat na bránu. Ve hře je půjčení auta na prodloužený víkend!

Úschovna zavazadel

  • Připomínáme, že na stadion nebudete vpuštěni s objemnými zavazadly. Batohy, kufříky, cestovní tašky, notebooky a další si můžete odložit v úschovně zavazadel, která se nachází u vstupu číslo 2. Otevřena bude od 15 hodin. Za jednotný poplatek 50 korun si zde fanoušci mohou odložit věci, které se podle Návštěvního řádu Sinobo Stadium nemohou vnášet na stadion.

Radio Slavia

  • Výkop zápasu s Českými Budějovicemi je v 17 hodin. Pokud se nedostanete na zápas do Edenu, nalaďte si Radio Slavia, kde můžete sledovat rozhlasový komentář celého utkání. Radio Slavia si můžete nyní naladit i v mobilní aplikaci CZ Radio! Zápas také vysílá přímým přenosem O2 TV Sport.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články