Informace pro fanoušky k zápasu s Baníkem | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky k zápasu s Baníkem

Přijďte oslavit 127. narozeniny Slavie do Edenu na zápas s Baníkem Ostrava. Utkání je na programu v sobotu 2. listopadu od 17 hodin.

Narozeninový ceremoniál

  • Brány Sinobo Stadium se otevírají v 15:30 hodin. Přijďte na zápas včas, ať nezmeškáte slavnostní ceremoniál při příležitosti 127. výročí založení našeho klubu.

Vstupenky

  • Na zápas s Baníkem si stále můžete zakoupit vstupenky. V prodeji jsou online přes Ticketportal nebo na pokladnách v Edenu v rámci jejich otevírací doby. Pokud se rozhodnete pro koupi vstupenky v den zápasu a na poslední chvíli, využijte pokladny u vstupu číslo 2 (u hotelu Iris), které budou otevřeny od 15 hodin. V předprodeji vstupenek u vstupu číslo 4 bude navíc probíhat v den zápasu kromě prodeje vstupenek na zápas s Ostravou také prodej vstupenek do muzea Slavie (v den zápasu má Slavia Museum zavřeno). Pokladny budou také sloužit k podávání informací. 
  • Předprodej vstupenek u železniční tratí je otevřen od 10 do 19 hodin. Sekretariáty Odboru přátel a Fanklubu jsou v den zápasu uzavřeny a veškerý servis je zřízen mimo sekretariáty. Odbor přátel řeší vše v hotelu Iris a Fanklub na pokladnách číslo 2.

Sešívaná sobota

  • Hokejisté Slavie hostí v sobotu 2. listopadu od 14 hodin lídra tabulky z Českých Budějovic a pro fotbalové fanoušky je vstup na toto atraktivní utkání zdarma! Na hokej může přijít zdarma každý fanoušek, který předloží permanentku nebo vstupenku na zápas Slavie s Baníkem Ostrava u hlavního vstupu na zimní stadion. Před začátkem utkání proběhne oficiální vyřazení dresu s číslem 7 ze slávistické sady. Během své úspěšné kariéry ho nosil vynikající obránce a dlouholetý kapitán hokejové Slavie Petr Kadlec. Jeho sedmička vystoupá ke stropu zimního stadionu v Edenu v rámci ceremoniálu, který bude zahájen ve 14 hodin.

Předzápasové studio

  • U hrací plochy se bude opět o předzápasový program starat Studio Slavia s moderátory Martinem Cihlářem a Strašákem. Tématem budou 127. narozeniny Slavie, replika Středoevropského poháru, která je vystavena v muzeu Slavie, a také české vydání knížky o kapitánovi Slavie a vítězi Středoevropského poháru Ferdinandu Daučíkovi.

Parkování

  • Pokud pojedete na zápas autem, k parkování můžete využít placeného parkoviště P2 před stadionem, na které je vjezd z Vladivostocké ulice. Parkovací lístek stojí 250 korun a můžete si ho koupit zde. Zaparkovat také můžete na krytém parkovišti naproti stadionu v NC Eden. Návštěvníci centra mají 3 hodiny parkování zdarma denně. Každá další započatá hodina je zpoplatněna částkou 40 korun.
  • Pokud cestujete do Prahy z větší vzdálenosti autem, doporučujeme využít parkoviště v okolních částech Prahy a přímo ke stadionu dojet linkou MHD. Jednou z variant je parkování u obchodního centra Vivo! Hostivař. Vhodné je také využít parkoviště P+R. Nejbližší se nacházejí u konečné stanice metra B Depo Hostivař, u stanice metra Skalka nebo u Centra Chodov. Podrobné informace o parkování a dopravě v okolí Edenu najdete zde. Pro parkování autobusů využijte parkoviště v ulici U Seřadiště, která se nachází pět minut jízdy od stadionu.

Fanzona Emil Frey Select

  • Ve Fanzoně před hotelem Iris bude stánek Emil Frey Select, kde si mohou fanoušci zasoutěžit o atraktivní ceny. Zaregistrovaní soutěžící budou kopat molitanovým míčkem do otevřeného kufru auta. Výherce získá půjčení auta na víkend. Ve Fanzoně bude také probíhat registrace tří soutěžících, kteří o poločasové přestávce budou kopat na bránu. Ve hře je půjčení auta na prodloužený víkend!

Magazín Poločas

  • U vstupů na stadion na vás bude čekat zápasový magazín Poločas, který je zdarma. Velký rozhovor je věnován bývalému kapitánovi Baníku a nyní už dlouholetému slávistovi Michalu Frydrychovi. Nebude chybět ohlédnutí za ligovým zápasem v Plzni a za zápasem Ligy mistrů UEFA s Barcelonou. Plakát je věnován slávistické oslavě po gólu Jana Bořila do sítě Barcelony. Poločas bude k dispozici zdarma i na pokladnách.

Novinky ve Fanshopu

  • Ve Fanshopu Slavie v Edenu si můžete vybrat ze široké nabídky z kolekce SuperSlavia trička, mikiny, šály, hrnek, polštář, osušku nebo hodinky. Zakoupit si můžete rovněž limitovanou edici šál k vítězství ve Středoevropském poháru. K dostání je také stále tričko #plysacidomotola, jehož nákupem přispějete částkou 100 korun na sdružení DONOR. 
  • Jestli se chcete vyhnout frontám na prodejně a chcete pouze šálu, čepici nebo náramek, využijte stánek Fanshopu, který bude stát od 15 do 17 hodin před hotelem Iris. Platba na stánku je možná pouze v hotovosti. A pokud před zápasem nestihnete do Fanshopu zavítat, můžete přijít i po skončení zápasu. Slávistické suvenýry lze zakoupit i o poločasové přestávce. Stačí zajít k okénku Fanshopu v koridoru mezi Tribunou Sever a Tribunou J. W. Maddena.

Občerstvení

  • Před utkáním se můžete občerstvit u stánků před stadionem před vstupy číslo 1 a 2. Pro lepší orientaci v nabídce občerstvení je umístěna po celém stadionu GASTRO mapa. U vstupu číslo 1 můžete navštívit kavárnu, kde je v nabídce káva z pákového kávovaru. K dostání je Latté, cappuccino, espresso a také čaj. Koupit si můžete sladký i slaný popcorn, šunkový sendvič se zeleninou, chléb se škvarkovou pomazánkou nebo drobné zákusky. Pivo se bude točit pomocí technologie beerjet.
  • Upozorňujme, že fanoušci mohou na všech pevných stáncích v ochozech stadionu platit kartou! 
  • Kolekce kelímků se nově rozrostla o kelímek s vítězem Ligy mistrů UEFA Vladimírem Šmicerem.

Sektor Rodiče a děti

  • V dětském sektoru se mohou malí slávisté zabavit také u herních konzolí a zahrát si tak fotbal na PlayStation 4. Vyzkoušet si mohou stolní fotbálek nebo kopy na bránu. Další zábavou je malování barvami na obličej, výzdoba smývatelným slávistickým „tetováním“, omalovánky, kreslení a malování. Připraveny jsou také zajímavé soutěže o ceny.

Ůschovna

  • Neberte si žádná objemná zavazadla, pro odložení batohů nebo notebooků využijte úschovnu u vstupu číslo 2. Otevřena bude od 15 hodin. Za jednotný poplatek 50 korun si zde fanoušci mohou odložit věci, které se podle Návštěvního řádu Sinobo Stadium nemohou vnášet na stadion.

Radio Slavia

  • Výkop zápasu s Baníkem je v 17 hodin. Pokud se nedostanete na zápas do Edenu, nalaďte si Radio Slavia, kde můžete sledovat rozhlasový komentář celého utkání. Radio Slavia si můžete nyní naladit i v mobilní aplikaci CZ Radio! Zápas také vysílá přímým přenosem O2 TV Fotbal.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články