Na Plzeň fanzóna a soutěže! Informace pro fanoušky | SK Slavia Praha
Více

Na Plzeň fanzóna a soutěže! Informace pro fanoušky

Už v sobotu nás čeká v Edenu podzimní ligový šlágr s Plzní. Před zápasem se přijďte pobavit a naladit do fanzóny a v 19 hodin buďte všichni na svém místě, ať vám neunikne ani vteřina utkání!

Prodej vstupenek

  • Prodej vstupenek probíhá online, na pokladnách v Edenu u vstupu č. 4 během otevírací doby a na prodejních místech Ticketportalu. Lístky se prodávají k cenové kategorii Z3. V den zápasu budou pokladny u vstupu č. 4 otevřeny od 10 hodin, pokladny u vstupu č. 2 od 17 hodin.
  • V prodeji jsou stále balíčky na zápas s Plzní a Bohemians 1905, a to až do soboty 12:00 pouze online.
  • Na pokladnách u vstupu č. 4 je stále možné koupit si permanentní vstupenku na sezonu 2018/2019, výběr míst se však bude postupně směrem k zápasu s Plzní snižovat.
  • Na základě četných dotazů týkajících se vstupu dospělých na dětské permanentky vycházíme vstříc jejich majitelům. Na dětskou permanentku si může dospělý dokoupit vstupenku (respektive doplatek). Prodej doplatku je v cenové kategorii Z3 podle umístění permanentky a pouze na pokladnách u vstupu č. 4. Vstup na stadion je pak přes dětský turniket, kdy fanoušek předloží dětskou permanentku a zároveň doklad Doplatek. Pokud využije dětskou permanentku dítě, tak pouze projde na permanentku turniketem.

Doprava a parkování

  • Využijte pro dopravu do Edenu městskou hromadnou dopravu. Po utkání budou posíleny spoje tramvaje číslo 22 směr Karlovo náměstí a autobus číslo 136 směr Letňany. Pokud vypravujete na utkání autobus, nebude možné parkovat na parkovišti za jižní tribunou. Pro odstavení autobusu využijte parkovací plochy v ulici U Seřadiště, která je z Edenu zhruba 3 minuty jízdy. 
  • K parkování můžete využít přímo před stadionem placené parkoviště P2, které se nachází u hotelu Iris (vjezd z Vladivostocké ulice). Parkovací lístek stojí 300 korun a zakoupit si ho můžete předem na našem webu zde. Využít můžete také krytého parkoviště naproti stadionu v NC Eden. Návštěvníci centra mají 3 hodiny parkování zdarma denně. Každá další započatá hodina je zpoplatněna částkou 40 korun.

Velká fanzóna před zápasem

  • Před vstupem č. 2 budou připraveny stánky s pivem Lobkowicz a klobásami, stánky s pivem budou i u vstupu č. 1.
  • Naproti vstupu č. 2 přijďte od 17 hodin vyzkoušet štěstí na Fortuna Střelnici. V týmech 2 - 10 hráčů překonejte gólovou metu osmi gólů za minutu našich slávistických fotbalistek a vyhrajte sázenky v hodnotě 5 000 korun pro váš tým. Nejlepší tým dne dostane poukázku na odběr zboží ve slávistickém fanshopu v hodnotě 10 000 korun, předání šeku proběhne o přestávce přímo u plochy.
  • Od 16:45 zajděte do fanzóny před hotelem Iris, kde si můžete pořídit slávistické suvenýry ve stánku fanshopu anebo si nechat namalovat obličej slávistickými motivy a pořídit si slávistické tetování.
  • Ve fanzóně soutěžte s Emil Frey Select! Kopněte molitanovým míčkem do otevřeného kufru auta, zaregistrujte se a buďte výhercem, který získá půjčení auta na víkend! Ve fanzóně bude zároveň probíhat i registrace tří soutěžících, kteří o poločasové přestávce budou kopat na bránu a budou moci vyhrát půjčení auta na prodloužený víkend, tak neváhejte a zaregistrujte se. 
  • Od 16:45 bude ve fanzóně připravený i náš fotobox, u kterého se můžete vyfotit na jednom z šesti pozadí a mít tak společnou fotku s našimi hráči nebo trenérem! Jedna fotografie stojí 50 korun, můžete si ji rovnou nechat vytisknout anebo si ji stáhnout do svého telefonu. Když navíc fotografii budete sdílet na sociálních sítích s hashtagem #spolunaslavii a získáte k 5. 9. 10:00 nejvíce liků, vyhrajete od nás lístek na první domácí zápas ve skupině Evropské ligy!

Zápasový magazín

  • Na pokladnách a u vstupů na stadion si můžete tradičně vyzvednout zdarma zápasový magazín Poločas. Najdete v něm velký rozhovor se třemi slávistickými odchovanci Tomášem Součkem, Jaromírem Zmrhalem a Matějem Valentou, zhodnocení reprezentační pauzy pohledem našich mládežnických reprezentantů a v historickém okénku si připomeneme cestu Slavie Středoevropským pohárem v roce 1938. 

Novinky ve Fanshopu

  • Ve Fanshopu Slavie v Edenu si můžete zakoupit novinky z podzimní kolekce v podobě triček, mikin a šál. V prodeji bude i nový balíček hráčských kartiček pro tuto sezonu a pexeso! Ve fanshopu si můžete koupit i poslední kusy šály a vlaječky z limitované edice na zápas s Dynamem Kyjev.
  • Jestli se chcete vyhnout frontám na prodejně a chcete pouze dres, šálu, kšiltovku nebo náramek, využijte stánek Fanshopu, který bude od 16:45 do 19 hodin umístěn ve fanzóně. Pokud před zápasem nestihnete do Fanshopu zavítat, můžete přijít i po jeho skončení. Otevřeno bude mít až do obsloužení posledního zákazníka. Slávistické suvenýry ale můžete zakoupit i o poločasové přestávce. Stačí zajít k okénku Fanshopu v koridoru mezi Tribunou Sever a Tribunou J. W. Maddena.

Vstup na stadion

  • Brány Edenu se otevřou fanouškům hodinu a půl před utkáním, tedy v 17:30. Přijďte včas, ať nestojíte ve frontách před zápasem a stihnete každou minutu utkání!
  • Upozorňujeme fanoušky, aby si na utkání nebrali velké batohy a zavazadla.
  • Eden je nekuřácký stadion, děkujeme fanouškům, že toto pravidlo dodržují a respektují.
  • Pro majitele permanentních vstupenek do sektorů 114, 115 a 116 jsou vyhrazeny samostatné vchody u vstupu č. 2, které jsou vybaveny ručními čtečkami. Nestůjte frontu a využijte tuto možnost!

Občerstvení

  • Na zápase se bude čepovat desítka Lobkowicz a pod Tribunou Sever bude v testovacím režimu zařízení BeerJet, které umožňuje rychlejší čepování piva.
  • Připomínáme, že od této sezony jsou v Edenu pro nápoje k dispozici pouze vratné kelímky se slávistickým motivem, záloha na kelímek je 50 korun. K dispozici jsou tři motivy – kelímek se slávistickým logem, a limitované edice s děkovačkou Tribuny Sever a s kanonýrem Milanem Škodou. Upozorňujme, že z hygienických důvodů není možné čepovat pivo nebo nalévat limonádu do stejného již použitého kelímku. Obsluha je povinna podávat nápoj vždy do nového kelímku.
  • Na platformách u vstupů na stadion jsou umístěny kontejnery, kam můžete vhodit svůj vratný kelímek, za který nebudete chtít zpět zálohu. Tímto krokem tak podpoříte projekty slávistické mládeže. Výtěžek z vratných kelímků bude použit na nákup teleskopického kamerového systému pro nahrávání zápasů mládeže. Natáčení videa je ovládáno ze země pomocí ovladačů, kterými lze otáčet kamerou takovým způsobem, aby byly pořízeny ty nejlepší záběry hry naší mládeže. Díky základně v podobě trojnožky lze teleskopickou hlavu zdvihnout až do výše deseti metrů a z této výšky nahrávat utkání. Obsluha kamery současně uvidí v monitoru obraz nahrávaného utkání v reálném čase. Tento teleskopický stojan používají přední anglické a německé kluby. Aktuálně je vybráno 10 000 korun z cílové částky 135 000 korun.

SMS soutěž

  • Od otevření stadionu až do konce poločasové přestávky můžete soutěžit v SMS soutěži o hru PES 2019 pro PS4. Odpovězte správně na soutěžní otázku, jejíž znění uvidíte na velkoplošných obrazovkách a pošlete SMS na tel. číslo 900 11. Jeden vylosovaný výherce získá zmíněnou hru.

Novinky v Sektoru pro rodiče a děti

  • Sektor pro rodiče a děti prošel před sezonou obměnou, kromě fotbálku si v něm nyní mohou děti vyzkoušet i kopy na bránu a pokud trefí příslušný otvor, tak získat i slávistický náramek, pexeso nebo tetování. Během zápasu a o přestávce si budou děti moci nechat vyzdobit obličej a nebo ruce slávistickým malováním a tetováním.

Radio Slavia

  • Zápas Slavie s Plzní začíná v 19 hodin. Pokud se nedostanete do Edenu, nalaďte si Radio Slavia, kde můžete sledovat rozhlasový komentář celého utkání. Zápas také vysílá přímým přenosem O2 TV Sport. 

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články