Poslední domácí ligový zápas podzimu! Info pro fanoušky | SK Slavia Praha
Více

Poslední domácí ligový zápas podzimu! Info pro fanoušky

V sobotu 8. prosince čeká fotbalisty Slavie poslední domácí ligové utkání roku 2018. Soupeřem červenobílých bude Mladá Boleslav. Výkop je v 17 hodin. Brány Sinobo Stadium se otevírají v 15:30 hodin.

Vstupenky

  • Vstupenky se prodávají v cenové kategorii Z1, tedy už od 210 korun. Vstupenky můžete zakoupit online, kdy si můžete lístek z pohodlí domova vytisknout jako hometicket. Případně lístek můžete koupit na jednom z prodejních míst Ticketportalu v blízkosti vašeho bydliště. V internetovém prodeji je možné zakoupit i dětský lístek pro děti do 15 let nebo 150 centimetrů. Přes online prodej si můžete koupit zároveň i parkovací místo na utkání na parkovišti P2. Vstupenky samozřejmě seženete i na pokladnách předprodeje u vstupu číslo 4 v rámci jejich otevírací doby.

Otevírací doba pokladen

  • Pokladny u vstupu číslo 4 jsou v den zápasu otevřeny od 10 hodin až do konce prvního poločasu. Pokladny u vstupu číslo 2 jsou otevřeny v den zápasu dvě hodiny před začátkem utkání až do začátku zápasu.

Fanzona

  • Před zápasem se stavte ve Fanzoně před stadionem, kde bude stánek Emil Frey Select. S Emil Frey Select si mohou fanoušci zasoutěžit o atraktivní ceny. Princip soutěže je jednoduchý. Kopněte molitanovým míčkem do otevřeného kufru auta, zaregistrujte se a buďte výhercem, který získá půjčení auta na víkend! Ve Fanzoně bude zároveň probíhat i registrace tří soutěžících, kteří o poločasové přestávce budou kopat na bránu a budou moci vyhrát půjčení auta na prodloužený víkend! U stánku Emil Frey Select ve Fanzoně si můžete také zahrát stolní fotbálek, výherci hry budou odměněni nealko punčem.

Zápasový magazín

  • U vstupů na stadion si můžete vyzvednout zápasový magazín Poločas, který je pro fanoušky zdarma! Najdete v něm rozsáhlý rozhovor s Honzou Bořilem, který si v Opavě připsal už svůj dvoustý ligový start. Těšit se můžete opět na pokračování seriálu Spolu píšeme historii o významných slávistech – tentokrát se zaměřením na pražské primátory – Karla Baxu a Otokara Klapku. Připomeneme si také 75. výročí narození legendárního slávisty Františka Veselého. Poločas bude k dispozici zdarma i na pokladnách.

Parkování

  • K parkování můžete využít přímo před stadionem placené parkoviště P2, které se nachází u hotelu Iris (vjezd z Vladivostocké ulice). Parkovací lístek stojí 200 korun a zakoupit si ho můžete předem zde. Využít můžete krytého parkoviště naproti stadionu v NC Eden. Návštěvníci centra mají 3 hodiny parkování zdarma denně. Každá další započatá hodina je zpoplatněna částkou 40 korun.

SMS soutěž

  • Od otevření stadionu až do konce poločasové přestávky můžete soutěžit o limitovanou slávistickou edici hry FIFA 19 pro PS4 s podpisem kapitána Milana Škody! Odpovězte správně na soutěžní otázku, jejíž znění uvidíte na velkoplošných obrazovkách a pošlete SMS na telefonní číslo 900 11. Jeden vylosovaný výherce získá limitovanou slávistickou edici hry FIFA 19 pro PS4 s podpisem kapitána Milana Škody!

Sešívaná sobota

  • V sobotu hrají také hokejisté Slavie. Úvodní buly bude vhozeno ve 14:30 hodin, aby fanoušci mohli stihnout fotbalový zápas. Se vstupenkou na fotbalové utkání nebo s permanentkou máte navíc vstup na hokej zdarma! Volné vstupenky si můžete vyzvednout v den zápasu u vstupu na zimní stadion (nikoliv na pokladně) po předložení platné vstupenky na fotbalové utkání Slavia - Mladá Boleslav nebo permanentky na sezonu 2018/2019.

Úschovna zavazadel

  • Před stadionem u vstupu číslo 2 bude opět ve zkušebním režimu umístěna úschovna zavazadel. Otevřena bude od 15 hodin. Za jednotný poplatek 20 korun si zde fanoušci mohou odložit věci, které se podle Návštěvního řádu Sinobo Stadium nemohou vnášet na stadion.

Novinky ve Fanshopu

  • Udělejte radost svým blízkým vánočním dárkem z Fanshopu Slavie. Vybírat můžete také z celé řady zimních novinek, kterými jsou bundy, čepice, rukavice a šály. V prodeji jsou také kalendáře a diáře pro rok 2019. Tak neváhejte a stavte se. A pokud před zápasem nestihnete do Fanshopu zavítat, můžete přijít i po skončení zápasu. Otevřeno má až do obsloužení posledního zákazníka. Slávistické suvenýry ale můžete zakoupit i o poločasové přestávce. Stačí zajít k okénku Fanshopu v koridoru mezi Tribunou Sever a Tribunou J. W. Maddena.

Sektor pro rodiče a děti

  • V Sektoru pro rodiče si mohou malí i větší slávisté kromě fotbálku vyzkoušet i kopy na bránu. V případě správné trefy získají slávistický náramek, pexeso nebo tetování. Během zápasu a o přestávce si budou děti moci nechat vyzdobit obličej i ruce slávistickým malováním a tetováním.

Radio Slavia

  • Zápas Slavie s Mladou Boleslaví začíná v 17 hodin. Pokud se nedostanete do Edenu, nalaďte si Radio Slavia, kde můžete sledovat rozhlasový komentář celého utkání. Zápas také vysílá přímým přenosem O2 TV Sport. 

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články