Informace pro fanoušky na DERBY | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky na DERBY

V sobotu 15. dubna odehrajeme derby se Spartou na Letné. Veškeré lístky klub rozdělil mezi fanouškovské organizace, v článku si přečtěte informace k zápasu.

Derby se Spartou se hraje v rámci 27. kola FORTUNA:LIGY v sobotu 15. dubna od 19 hodin v epet aréně. Slavia celkově obdržela tisícovku vstupenek do sektorů F1, F2, F20 a F21. Cena lístku je 490 korun.

Všechny vstupenky byly rozděleny mezi fanouškovské organizace Odbor přátel, Tribunu Sever a Fanklub, které si je distribuovali mezi své členy.

Lístky nebudou v prodeji na pokladnách ani v online prodeji.

Pochod

Informace k pochodu zveřejníme během příštího týdne.

Pochod vyrazí po 16.hodině z Můstku kde se fanoušci budou během odpoledne scházet. Odtud se půjde přes Náměstí Republiky a Letenským tunelem až na stadion.

Přístup na stadion

Do sektoru hostů je přístup z ulice U Sparty přes vstup F, kde se všichni nejdříve podrobí bezpečnostní prohlídce a poté projdou přes turnikety. Držitelé vstupenky do sektoru F20/F21 mají zajištěn vstup přes samostatný turniket na vchodu F - tedy vstupem do sektoru hostů.

Stadion se otevírá hodinu a půl před utkáním, tedy v 17:30. Přibližně v tuto dobu očekáváme příchod pochodu, který organizují fanoušci.

Bezpečnostní prohlídky

Fanoušci se podrobí bezpečnostní kontrole, při které bude kladen důraz na zákaz vnášení pyrotechniky. Upozorňujeme, že v případě nalezení pyrotechniky nebude dotyčnému umožněn vstup na stadion. Do hlediště zároveň nemusí být vpuštěny podnapilé osoby.

Zároveň upozorňujeme fanoušky na to, že je zakázáno vnášet jakékoliv samolepky, skleněné předměty, nápoje, plechovky, spreje apod.

Po zkušenostech z předešlých let upozorňujeme fanoušky, aby při průchodu turniketem přiložili lístek k načtení až poté, co se dotočí turniket za člověkem před nimi, a nedocházelo tak k nutnosti načtení kódu podruhé, protože v tomto případě už kód nebude fungovat.

Doporučujeme všem fanouškům nastudovat si Návštěvní řád Generali arény.



Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Další články