PREVIEW: Köstl a Schranz před Jabloncem | SK Slavia Praha
Více

PREVIEW: Köstl a Schranz před Jabloncem

Slávisté míří na sever, v neděli se v rámci 6. ligového kola představí na půdě Jablonce. O utkání promluvili asistent hlavního trenéra Jaroslav Köstl a záložník Ivan Schranz.

Do utkání půjdou sešívaní posilněni vítězným vstupem do play off Evropské ligy. Zorju před 18 522 fanoušky přehráli v Edenu 2:0.

„Jsem šťastný, že jsme takový zápas mohli odehrát. Evropské večery v Edenu jsou neopakovatelné. Výsledek bychom před zápasem brali. Věřím, že za týden to dotáhneme,“ doufá asistent trenéra Jaroslav Köstl.

Jablonec stále čeká na první výhru v sezoně. Z pěti utkání dokázal třikrát remizoval.

„Do Jablonce se rád vracím, působil jsem tam, ale hlavně tam jedeme pro tři body,“ hlásí Ivan Schranz.

Ve čtvrtek proti Zorje se vrátil do sestavy Conrad Wallem. A trenérský tým potěšil i soutěžní debut Victora Boluwatifeho, který krásně asistoval na druhou branku Lukáše Masopusta.

„Bolu nám přinesl určitou kvalitu dopředu. Vypadal velmi dobře už na soustředění, proto jsme si ho vytáhli. Conrad jde nahoru každým tréninkem. Až si zvykne na intenzitu, se kterou chceme drtit soupeře, tak bude velkým přínosem,“ uzavírá Jaroslav Köstl.

Zápas proti Jablonci začíná v neděli v 15:00, přímým přenosem ho vysílá O2 TV Sport. Další informace nejen pro fanoušky cestující na utkání naleznete na našich klubových kanálech. Slávisti, držte nám palce.

Aktuálně

Akcelerovat další posun! Trénink talentů s Trpišovským a spol.

14. 5. 2024
V úterý 7. května proběhl trénink vybraných hráčů z mládežnické akademie pod vedením trenérů A-týmu. Akce se zúčastnili hráči z kategorií U16 – U19.

MATCHDAY derby. Když si nemůžeš zařvat gól...

14. 5. 2024
V 311. derby branka nepadla, slávisti na čelo tabulky i tři kola před koncem nadstavby ztrácí čtyři body. Kamery MATCHDAY byly na střetu nejlepších týmů soutěže v sobotu přítomné.

Zápas s Plzní bez bariér

14. 5. 2024
Druhý domácí zápas FORTUNA:LIGA FINÁLE proti Plzni se ponese ve znamení květnového tématu klubové společenské zodpovědnosti, a to "bez bariér".

Další články