PREVIEW: Dumitrescu a Trpišovský před Slováckem | SK Slavia Praha
Více

PREVIEW: Dumitrescu a Trpišovský před Slováckem

O sobotním domácím ligovém zápase 12. kola proti Slovácku promluvil v tradičním preview pro #SlaviaTV hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal Andrés Dumitrescu.

FORTUNA:LIGA je zpět. Slávisti po reprezentační přestávce přivítají v sobotu v domácím prostředí Slovácko. Hrát se začne v 18:00, Eden k radosti realizačního týmu tradičně hlásí vyprodáno.

„Těšíme se moc. Věřím, že bude dobré počasí, je tu teď skvělý terén. Doufám, že se ukážeme v dobrém světle a předvedeme dobrý výkon. Těšíme se na kulisu, která byla poslední zápasy úžasná,“ vyhlíží sobotní duel hlavní trenér Jindřich Trpišovský.

Slovácku patří v tabulce páté místo. Z posledních tří utkání dvakrát zvítězilo s čistým kontem. Nejlepším střelcem týmu je třígólový záložník Marek Havlík.

„Čeká nás podobný zápas jako vždycky se Slováckem. S trenérem Svědíkem se potkáváme dlouho, tým se moc nezměnil, hrají podobně. Je to perfektně organizovaný tým, který moc nedělá chyby,“ nečeká nic lehkého trenér sešívaných.

Na dotazy fanoušků ze sociálních sítí odpovídal Andrés Dumitrescu. Rumunský obránce zatím v červenobílém dresu nastoupil ke třem utkáním. Sešívaní s ním v sestavě všechna vyhráli a neinkasovali ani jednou. Prozradil s kým se v kabině nejvíc kamarádí nebo jaký vztah má s krajanem Nicem Stanciem.

Jindřich Trpišovský promluvil před sobotním zápasem také o stavu marodky. Reprezentační přestávka sehrála ve zdravotním stavu kádru pozitivní roli.

„Nepotřebovali jsme doléčovat šrámy, spíš nemoc. Mezi Libercem a Sheriffem proběhla týmem nějaká viróza. Pauza nám pomohla nemoc zahnat. Akorát Ogbu měl po Liberci svalový problém, ale už by se měl zapojit do tréninku. Kuba Hromada je v plném tréninku. Co máme zprávy, tak jsou všichni reprezentanti v pořádku. Kromě Petra Ševčíka a Sheriffa Sinyana, který pravděpodobně půjde v neděli za B-tým, je tým v pořádku,“ uzavírá trenér Jindřich Trpišovský.

Zápas proti Slovácku začíná v Edenu v sobotu v 18:00, přímým přenosem ho vysílá O2 TV Sport. V prodeji jsou poslední vstupenky. Další informace naleznete už teď na našich klubových kanálech. Slávisti, těšíme se na vás!

Aktuálně

DOUBLE! Slávistky ovládly i finále poháru

8. 5. 2024
Fotbalistky Slavie po titulových oslavách zvítězily 2:0 ve finále poháru proti Slovácku a získaly třetí double v řadě. Utkání ve Velkém Meziříčí sledovalo 1375 diváků.

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Online: Od 12:45 finále poháru proti Slovácku

7. 5. 2024
Fotbalistky Slavie bojují o double ve finále domácího poháru proti Slovácku. Utkání se odehraje od 12:45 ve Velkém Meziříčí před kamerami ČT sport.

Další články