Lístky na zápas Slavie proti Lyonu jsou v prodeji! | SK Slavia Praha
Více

Lístky na zápas Slavie proti Lyonu jsou v prodeji!

Eden Arena bude hostit všechny tři zápasy základní skupiny Ligy mistryň a jako první přivítají slávistky v úterý 14. listopadu osminásobné šampionky Olympique Lyon! Lístky na utkání stojí 150 korun, majitelé permanentních vstupenek, ženy a děti mají vstup zdarma.

Úvodní zápas skupiny B Ligy mistryň proti Olympique Lyon se hraje v úterý 14. 11. od 21 hodin v Eden Areně. Přijďte si vychutnat první utkání v soutěži proti osminásobným vítězkám!

Vstupenka na utkání stojí 150 korun a je možné ji koupit v online prodeji na webu Ticketportalu a v aplikaci SLAVIA. Při jejich nákupu můžete přispět na Nadační fond Slavie.

Lístky koupíte i během otevírací doby na pokladnách u vstupu č. 4.

Vstup na zápas mají zdarma permanentkáři, ženy a děti do 14 let včetně bez nutnosti vyzvedávat lístek. Při průchodu turnikety bude kontrolován věk dítěte. Vstupenku je možné mít v telefonu anebo vytištěnou.

Pro fanoušky bude otevřena Tribuna Františka Veselého a vstup č. 2. V den utkání budou otevřeny pokladny u vstupu č. 2 i 4.

Permanentkáři

Majitelé permanentních vstupenek mají vstup zdarma bez nutnosti vyzvedávat si další lístek. Pro projití turniketů stačí přijít jen s permanentní vstupenkou. Na utkání platí pravidlo obsazování volných sedadel, to znamená, že permanentkáři nemají automaticky rezervováno své místo permanentky a všichni fanoušci si mohou sednout kamkoliv, kde bude volné místo.

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články