ONLINE: Od 18:00 proti Viktorii Plzeň ve Štruncových sadech | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:00 proti Viktorii Plzeň ve Štruncových sadech

Slávisté hrají od 18:00 s plzeňskou Viktorií ve Štruncových sadech. Do sestavy se vrací Igoh Ogbu a Conrad Wallem po karetním trestu.

Jindřich Trpišovský udělal dvě změny oproti domácímu zápasu s Bohemians. Zraněného Tomáše Holeše ve středu obrany nahradí nigerijský stoper Igoh Ogbu. Po odpykaném trestu za čtyři žluté karty se vrací norský křídelník Conrad Wallem, který nastoupí na levém křídle a nahradí zraněného Davida Douděru. Václav Jurečka bude podporovat Mojmíra Chytila na hrotu útoku. S kapitánskou páskou povede mužstvo Petr Ševčík.

Ze zdravotních důvodů chybí David Douděra, Tomáš Holeš a Ivan Schranz.

Sestava: Staněk – Vlček, Ogbu, Zima, Zmrzlý – Oscar, Ševčík – Wallem, Jurečka, Provod – Chytil

Lavička: Mandous – Sinyan, Masopust, Tijani, Zafeiris, Tecl, Diouf, van Buren, Bořil, Tomič, Jurásek

Zápas začíná v 18:00 a přímým přenosem ho vysílá O2 TV Sport.

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To naladíte v aplikaci Slavia i skrze aplikaci CZ Radio

Aktuálně

Rekord v návštěvnosti, 6216 fanoušků na derby žen ve Fortuna Areně

29. 4. 2024
Během minulého víkendu se fotbalistky Slavie mohly radovat nejen z vítězství 4:1 v derby proti Spartě, ale také z historického okamžiku na tribunách Fortuna Areny, kde byl stanoven nový rekord v návštěvnosti nejvyšší ženské fotbalové soutěže.

Nový HALFTIME. Zafeiris, Odbor přátel i šéfova dcera

29. 4. 2024
Druhé letošní vydání slávistického magazínu HALFTIME vychází 7. května. Z titulní strany shlíží Christos Zafeiris, exkluzivní zpověď poskytla i Jana Kolářová, dcera Jaroslava Tvrdíka.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

29. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články