MATCHDAY Plzeň. Zabrat a napravit to | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY Plzeň. Zabrat a napravit to

Po výhře, po prohře. Kamery MATCHDAY vyrazily v neděli do Plzně, kde vyprodaná Doosan Arena byla svědkem první venkovní porážky Slavie v probíhajícím ligovém ročníku.

Jedinou branku duelu obstaral v 87. minutě Šulc, který svým patnáctým gólem v sezoně vyrovnal Václava Jurečku na čele tabulky ligových střelců.

Co v novém dílu MATCHDAY uvidíte?

Před utkáním jsme zpovídali Conrada Wallema, který se vrátil do sestavy po odpykání trestu za čtyři žluté karty, sledovali pochod sešívaných fanoušků, kteří na utkání přicestovali a navlékli retro oblečení i dresy.

Příznivců Viktorie jsme se zeptali, jak vzpomínají na Jindřicha Staňka, který Západočechům vychytal v ročníku 2021/22 mistrovský titul i účast v základní skupině Ligy mistrů.

Oba kluby navázaly na předchozí společné aktivity v oblasti CSR a podpořily Nadaci pro transplantace kostní dřeně (NTKD). Jaroslav Tvrdík s Adolfem Šádkem osobně navštívili Nadaci přímo na transplantační jednotce při hematoonkologickém oddělení FN Plzeň, před výkopem zástupcům NTKD předali darovací šek na pořízení rehabilitačního přístroje.

Tribuna Sever předvedla další zdařilou choreografii, příčiny porážky přiblíží obránce Tomáš Vlček.

Slávisti, děkujeme za přízeň a těšíme se na vás v neděli v Edenu proti Olomouci.

Aktuálně

Nový HALFTIME. Zafeiris, Odbor přátel i šéfova dcera

29. 4. 2024
Druhé letošní vydání slávistického magazínu HALFTIME vychází 7. května. Z titulní strany shlíží Christos Zafeiris, exkluzivní zpověď poskytla i Jana Kolářová, dcera Jaroslava Tvrdíka.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

29. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

O rekordu, změnách i sázce na zkušenost

28. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po skalpu Hradce o svém rekordu, 192. ligová výhra jej posunula na pozici nejúspěšnější trenéra novodobé historie, sázce na zkušenost a vyzdvihl výkon jednotlivců i celého týmu.

Další články