Neumím si představit, že by ligu vyhrál někdo jiný | SK Slavia Praha
Více

Neumím si představit, že by ligu vyhrál někdo jiný

Nadšený byl po vítězství nad Spartou kapitán Slavie Milan Škoda. „Euforie už není na té výši, jako po zápasech v Ostravě a Olomouci, oslavy si ale určitě užijeme dostatečně," říká sešívaný kanonýr.

Po zisku titulu v utkání s Ostravou a po středečním vítězství v ligovém poháru museli slávisté krotit euforii, po nedělním triumfu nad Spartou si však sešívaní mohou užít oslavy naplno. „Museli jsme se mírnit, měli jsme před sebou pokaždé důležitý zápas. Euforie už není na té výši, jako po zápasech v Ostravě a Olomouci, oslavy si ale určitě užijeme dostatečně,“ říká kapitán Milan Škoda.

Rekordman v počtu ligových startů v sešívaném dresu získal se Slavií dva tituly, cesta k nim ale podle něj byla rozdílná. „Je těžké srovnávat minulý titul, který byl trochu jiný. Nebyli jsme tehdy vůbec favorité, do jara jsme šli z druhé příčky, nebyl na nás takový tlak. Letos jsme celou sezonu hráli velmi dobrý fotbal a upřímně jsem si nedovedl představit, že by ligu vyhrál někdo jiný,“ přibližuje Milan Škoda.

Nejtěžší byl dle sešívaného kanonýra konec sezony. „Závěr byl hodně náročný, měli jsme nabitý program. Například doma s Plzní to bylo hodně těžké, mohli jsme ztratit vedení. Byl to nepříjemný moment.“

Aktuálně

DOUBLE! Slávistky ovládly i finále poháru

8. 5. 2024
Fotbalistky Slavie po titulových oslavách zvítězily 2:0 ve finále poháru proti Slovácku a získaly třetí double v řadě. Utkání ve Velkém Meziříčí sledovalo 1375 diváků.

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Online: Od 12:45 finále poháru proti Slovácku

7. 5. 2024
Fotbalistky Slavie bojují o double ve finále domácího poháru proti Slovácku. Utkání se odehraje od 12:45 ve Velkém Meziříčí před kamerami ČT sport.

Další články