Tečku za skvělou sezonou udělá derby | SK Slavia Praha
Více

Tečku za skvělou sezonou udělá derby

V posledním zápase premiérového ligového ročníku s nadstavbou se mistr ligy a vítěz poháru Slavia utká s celkem z Letné, který skončí na třetí příčce.

„Těšíme se hodně. Byly tomu trochu podřízené i ty oslavy, které nebyly tak euforické, jak by si zisk double zasloužil, jelikož máme před sebou ještě poslední zápas, navíc takhle velký, vlastně největší v Česku. Jsme připraveni sezonu dotáhnout touhle tečkou. Chceme potěšit naše fanoušky, protože víme, co pro Slavii udělali. Víme, co pro slávistickou veřejnost tenhle zápas znamená,“ řekl před zápasem asistent trenéra Jaroslav Köstl.

„Samozřejmě se těším moc. Derby je vždycky nádherné, obzvláště teď, když si ho budeme moci užít před vyprodaným stadionem. Hned pak vypuknou oslavy, takže doufám, že si to užijeme všichni společně. Určitě chci hrát. I když není o co hrát, tak je to pořád derby, kdy jsme my domácí a budeme se snažit zvítězit,“ těší se Jaromír Zmrhal.

Sešívané po zápase čekají oslavy double: „Pro všechny, kteří Slavií žijí, je to odměna. Jak pro hráče, realizační tým a dalších lidí, bez kterých by se to neobešlo. Samozřejmě také fanoušků. Už jen to, že v takovém zápase budou na Slavii dva poháry, všichni budou vědět, kdo ho vyhrál. Je to neskutečně krásný pocit. Na to se těšíme. Chtěli bychom poprosit fanoušky, aby zůstali na stadionu i po zápase. Určitě s nimi chceme tenhle obrovský úspěch oslavit. Zaslouží si ho stejně jako my, dokázali jsme ho všichni společně, společně si zasloužíme krásnou oslavu, která proběhne,“ zakončil asistent trenéra Jaroslav Köstl.

Výkop závěrečného duelu sezony je v 15:00. Po zápase ale určitě neodcházejte a užijte si následné oslavy. Více info najdete v článku.

Aktuálně

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Další články