Info pro fanoušky k zápasu s Příbramí | SK Slavia Praha
Více

Info pro fanoušky k zápasu s Příbramí

V sobotu 29. srpna začíná v Edenu nová fotbalová sezona 2020/2021. Od 19:30 hodin čeká fotbalisty Slavie zápas s Příbramí.

Omezená kapacita na stadionu kvůli COVID-19

  • Vzhledem ke stále přetrvávajícím vládním nařízením ohledně COVID-19 mohlo být stávajícím permanentkářům poskytnuto pouze 4 000 míst na stadionu. Všechny vstupenky na tento zápas už byly vydány. 
  • Upozorňujeme fanoušky, že na stadion se dostanou pouze s jednorázovou vstupenkou na zápas SK Slavia Praha – 1. FK Příbram. Ani zakoupená permanentka na sezonu 2020/2021 tedy neopravňuje fanoušky ke vstupu na tento zápas.
  • Majitele permanentních vstupenek k dnešnímu utkání proti Příbrami opravňuje ke vstupu pouze vytištěný HOMEticket.

Místa na stadionu

  • Prosíme fanoušky, kterých se účast na zápase týká, aby dodržovali doporučené časové harmonogramy pro vstup na stadion na jednotlivé tribuny. Tato opatření mají eliminovat shlukování většího počtu fanoušků před stadionem a v dopravních prostředcích při cestě na zápas. Pro příchod na stadion zvolte vstup, který je uveden na vaší jednorázové vstupence.

Doporučené časy pro příchod fanoušků na stadion

  • Místa na Tribuně Sever: 18:00 – 18:30
  • Místa na Tribuně Východ: 18:20 – 18:50
  • Místa na Tribuně Františka Pláničky: 18:40 – 19:10 
  • Místa na Tribuně J. W. Maddena 19:00 – 19:30

Děkovačka a kontakt s hráči

  • Rádi bychom fanoušky požádali o pochopení o a respektování zákazu jakéhokoli osobního kontaktu s našimi hráči a členy realizačního týmu. Žádosti o podpis nebo společnou fotografii a další kontakt s hráči bohužel výrazně zvyšuje riziko přenosu nákazy COVID-19 do týmu. Po zápase hráči ani další členové týmu prozatím nebudou chodit blízko k tribunám. Neznamená to konec tradiční děkovačky, hráči si ji pouze užijí z „bezpečné“ vzdálenosti na hrací ploše. Více informací zde.

Pokladny

  • Předprodej u vstupu číslo 4 bude v den zápasu otevřen od 10 do 21 hodin. Na pokladnách se nebudou prodávat ani permanentky na novou sezonu, ani vstupenky na zápas s Příbramí. 
  • Vzhledem ke stále velkému počtu nevyměněných voucherů bude možné vyměnit už zakoupené vouchery za permanentky mimořádně i v den zápasu. 
  • Pokladny budou standardně sloužit k podávání informací. 
  • Otevřeny budou také pokladny u vstupu číslo 2 u hotelu Iris a to od 17:30 do 19:30 hodin.

Hygienická bezpečnostní opatření na stadionu

  • Na příslušné tribuně zaujměte místo (řadu a sedačku), které máte uvedeno na vstupence. Při vstupu na stadion dbejte zvýšených hygienických opatření, na WC i v koridorech využívejte dezinfekční gely a mycí prostředky, stejně zodpovědně se chovejte i při nákupu a konzumaci občerstvení. 
  • Při vstupu na stadion doporučujeme nasadit si ochrannou pomůcku dýchacích cest, kterou chráníte nejen sebe, ale i ostatní fanoušky. Ochrannou pomůcku doporučujeme mít nasazenu i při pohybu v útrobách stadionu, při nákupu občerstvení v koridoru nebo na WC. 

Modré parkovací zóny

  • Upozorňujeme, že v Praze 10 začaly platit od 24. srpna parkovací zóny. První etapa zahrnuje Vinohrady a Vršovice, od října přibydou Strašnice. Fanouškům doporučujeme využít k přepravě na zápas hromadnou dopravu. 
  • Pokud pojedete na zápas autem, k parkování můžete využít krytého parkoviště naproti stadionu v NC Eden. Návštěvníci centra mají 3 hodiny parkování zdarma denně. Každá další započatá hodina je zpoplatněna částkou 40 korun.

Úschovna zavazadel

Připomínáme, že na stadion nebudete vpuštěni s objemnými zavazadly. Batohy, kufříky, cestovní tašky, notebooky a další si můžete odložit v úschovně zavazadel, která se nachází u vstupu číslo 2. Otevřena bude od 17:30 hodin. Za jednotný poplatek 50 korun si zde fanoušci mohou odložit věci, které se podle Návštěvního řádu nemohou vnášet na stadion.

Zápas vysílá v přímém přenosu O2 TV Sport. 

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články