Neumím si představit, že by ligu vyhrál někdo jiný | SK Slavia Praha
Více

Neumím si představit, že by ligu vyhrál někdo jiný

Nadšený byl po vítězství nad Spartou kapitán Slavie Milan Škoda. „Euforie už není na té výši, jako po zápasech v Ostravě a Olomouci, oslavy si ale určitě užijeme dostatečně," říká sešívaný kanonýr.

Po zisku titulu v utkání s Ostravou a po středečním vítězství v ligovém poháru museli slávisté krotit euforii, po nedělním triumfu nad Spartou si však sešívaní mohou užít oslavy naplno. „Museli jsme se mírnit, měli jsme před sebou pokaždé důležitý zápas. Euforie už není na té výši, jako po zápasech v Ostravě a Olomouci, oslavy si ale určitě užijeme dostatečně,“ říká kapitán Milan Škoda.

Rekordman v počtu ligových startů v sešívaném dresu získal se Slavií dva tituly, cesta k nim ale podle něj byla rozdílná. „Je těžké srovnávat minulý titul, který byl trochu jiný. Nebyli jsme tehdy vůbec favorité, do jara jsme šli z druhé příčky, nebyl na nás takový tlak. Letos jsme celou sezonu hráli velmi dobrý fotbal a upřímně jsem si nedovedl představit, že by ligu vyhrál někdo jiný,“ přibližuje Milan Škoda.

Nejtěžší byl dle sešívaného kanonýra konec sezony. „Závěr byl hodně náročný, měli jsme nabitý program. Například doma s Plzní to bylo hodně těžké, mohli jsme ztratit vedení. Byl to nepříjemný moment.“

Aktuálně

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Další články