Vezmi babičku a dědu na Slovácko zadarmo! | SK Slavia Praha
Více

Vezmi babičku a dědu na Slovácko zadarmo!

Říjen věnujeme ve Slavii v našich CSR aktivitách seniorům a seniory chceme pozvat na fotbal do Fortuna Areny. Vezměte vaši babičku nebo dědu na utkání se Slováckem, budou mít vstup zdarma.

Slavia ve spolupráci s prof. Janem Pirkem opět připravila na utkání proti Slovácku, které se hraje v sobotu 21. října od 18 hodin ve Fortuna Areně, speciální akci Vezmi babičku a dědu na fotbal! Už v loňské sezoně v rámci ní mohli přijít senioři od 63 let (včetně) na vybrané ligové a pohárové zápasy zdarma, a nyní mají tu samou možnost i při zápase proti Slovácku.

Vstupenku lze vyzvednout pouze na pokladnách u vstupu č. 4 20. a 21. října během otevírací doby pokladen oproti předložení dokladu s fotografií prokazujícího věk. Na jeden doklad lze vyzvednout jednu vstupenku, pokud chcete vyzvednout lístek pro kamaráda, je potřeba předložit alespoň kopii jeho průkazu prokazujícího věk. Kvůli nutnosti ověření věku nebude možné pořídit vstupenku zdarma online na Ticketportalu ani žádat o vrácení vstupného po provedení online nákupu. Konkrétní místo bude možné vybírat z volných sedaček v sektorech určených pro tuto akci.

Aktuálně

O rekordu, změnách i sázce na zkušenost

28. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po skalpu Hradce o svém rekordu, 192. ligová výhra jej posunula na pozici nejúspěšnější trenéra novodobé historie, sázce na zkušenost a vyzdvihl výkon jednotlivců i celého týmu.

Největší změna? V hlavě. Musíme být nepříjemní

28. 4. 2024
Rozebrat s novináři vítězství 2:1 na půdě Hradce Králové dorazil Lukáš Provod. Na pozápasové tiskové konferenci hovořil o své brance, vyhlídkách týmu před nadstavbou a gratuloval také hlavnímu trenéru Jindřichu Trpišovskému k rekordní 192. ligové výhře v jeho kariéře.

Úleva, radost. Od rána jsem cítil, že to bude dobré

28. 4. 2024
Ondřej Zmrzlý po výhře v Hradci (2:1) exkluzivně pro #SlaviaTV rozebral svůj premiérový zásah v sešívaném, poděkoval fanouškům, popsal, proč je Malšovická Aréna jeho oblíbenou, a vytyčil plány pro nadstavbu, která začne příští sobotu.

Další články